Family
مهاجرت فامیلی
مرداد 29, 1388
پناهندگی
مرداد 29, 1388

[sc name=”iranto-top”]

اخذ اقامت کانادا از طریق ویزای کاری در کمترین زمان ممکن

اجازه یا ویزای کار به مدت ۶ ماه و یا بر اساس مدت زمان قرارداد فیمابین کارفرما و کارگر و تحت شرایطی برای مشاغل خاص صادر می شود و در بعضی موارد تا حداکثر ۳ سال قابل تمدید است. شرط اعطای آن ، بجز داشتن پیشنهاد کتبی و معتبر کار ( Job Offer ) این است که کارفرما ثابت کند هیچ کدام از مقیمان و ساکنان جویای کار در کانادا ، قادر به انجام آن نیستند. برای اثبات این موضوع ، کارفرما باید از اداره منابع انسانی ( Human Resource Centre ) در کانادا گواهی داشته باشد که گاهی گرفتن این گواهی چند ماه طول می کشد.

در حال حاضر ، مشاغل مشروحه زیر مورد نیاز شدید کارفرمایان استان آلبرتا و بریتیش کلمبیا بوده و مجوز های لازم جهت استخدام و بکارگیری افراد واجد شرایط از دولت استانی و دولت فدرال اخذ گردیده است و واجدین شرایط در کوتاه ترین زمان ممکن موفق به اخذ ویزا گردیده و بر اساس قوانین مهاجرتی موجود ، پس طی شدن یکسال اشتغال در مشاغل مربوطه ، قادر می باشند که برای اقامت دائم خود اقدام نموده و آن را اخذ نمایند.

برخی از کارفرمایان ، کمک جهت اخذ اقامت دائم کانادا را پس از طی مراحل و شرایط لازم ، تضمین نموده اند.

مشاغلی که مورد نیاز بوده و معرفی گردیده اند به شرح زیر می باشند:

Carpenter $24 / hour
Cribber/Concrete Form Cribber  $26 / hour
Concrete Finisher  $26 / hour
Stucco Plasterer  $25 / hour
Bricklayer  $28 / hour
Patcher   $25 / hour

شایان ذکر می باشد ، قرارداد منعقده بین کارفرما و متقاضی ، یکساله و تمام وقت می باشد.

در صورت تمایل و یا هرگونه سوال ، با ما تماس بگیرید.

شماره مستقیم از تهران ۹۷۱۱۸۷۴ یا ۸۵۵۲۱۱۱۱ پین ۵۵۰۶ بعد از ۹ شب به وقت ایران
شماره مستقیم از شیراز ۹۷۱۸۰۵۱، اصفهان ۹۷۱۱۳۱۱ و مشهد ۹۷۱۷۰۳۶ پین ۵۵۰۶
لطفاً بعد از ساعت ۹ شب به وقت ایران تماس بگیرید
mehran@iranto.ca

 

 

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

//]]>