مهاجرت به آمریکا EB-3
کم هزینه ترین راه اخذ گرین کارت امریکا

واليبال مقدماتی المپیک ریو/ پیروزی تیم ملی والیبال کانادا برابر ونزوئلا
خرداد 12, 1395
ناو هواپیمابر اتمی آمریکا در خلیج فارس
خرداد 14, 1395
greencard 770x375
اخذ گرین کارت امریکا
کم هزینه ترین راه اخذ گرین کارت امریکا با برنامه EB-3 (روش غیر تخصصی):

بعد از شروع کار و ارسال پرونده شما به اداره کار و مهاجرت امریکا، شما ظرف مدت کوتاهی میتوانید مراحل طی شدن پرونده خود را به صورت آنلاین و در سایت مهاجرت امریکا با شماره پرونده ای که از طرف این اداره صادر میشود مشاهده کنید. 
برنامه غیر تخصصی برنامه EB-3 اجازه می دهد تا مهاجران در ازای تعهد به یکسال کار برای یک کارفرمای امریکایی اقامت دائم بدون شرط “کارت سبز” دریافت کنند.

شرایط لازم: 
• نیاز به سابقه کار تخصصی نمی باشد
• تمایل به کار برای کارفرما برای مدت ۱ (یک) سال 
• سن ۱۸ سال و بیشتر
• دانش زبان انگلیسی در حد ابتدایی 

مزایای استفاده از این روش
• کم هزینه تر از روش های سرمایه گذاری یا کار آفرینی.
• کارت سبز غیر مشروط.
• پرداخت هزینه مهاجرت در ۴ (چهار) قسط.
• همسران و فرزندان مجرد زیر ۲۱ سال شامل پرونده خانواده میشوند.
• متقاضیان میتوانند بعد از یک سال در هر نقطه از ایالات متحده امریکا زندگی کنند.
• همسر متقاضیان میتوانند در کنار همسر خود در محل کار مزبور کار کنند. 
• مدارس عمومی رایگان برای فرزندان متقاضی از مقطع ابتدای تا انتهای دبیرستان.
• مزایای پذیرش در کالج برای همسران و فرزندان. 

مشاغل موجود برنامه EB-3
• کارهای معمولی در شرکت، کارخانه، گلخانه و …
• میزان حقوق : ساعتی ۱۰ دلار
• شرایط کاری: امن 
• محل سکونت: کارولینای شمالی، کارولینای جنوبی، فلوریدا و …notice-of-eb-3-submission-date-and-requirement-2016-11-23-1
در نظر داشته باشید که برای کارهای مزبور کارفرماهای آمریکایی ظرفیت محدودی دارند و سهمیه ها به سرعت پر میشوند برای رزرو جای خود همین امروز با ما تماس بگیرید
کار فرماها – کمپانی دفندر
defender1c
در صورت علاقه مندی و نیاز به کسب اطلاعات بیشتر ، با ما تماس بگیرید.
شماره تماس از ایران بعد از ساعت ۹ شب به وقت تهران ۸۵۳۱۰۶۵۰، این شماره شما را به دفتر کانادا وصل می کند و رایگان است.
و یا می توانید با ایمیل Marketing@iranto.ca تماس حاصل فرمایید.لازم به ذکر است که این روش در اداره مهاجرت آمریکا تعریف شده می باشد و در لینک زیر توضیحات در مورد EB3 داده شده:

http://www.uscis.gov/working-united-states/permanent-workers/employment-based-immigration-third-preference-eb-3

پاسخی بگذارید

فرم ارزیابی
//]]>