یکشنبه , 7 خرداد 1396 Sunday , 28 May 2017
صفحه اصلی / مهاجرت و شهروندی / افراد خود اشتغال
Self-Employed

افراد خود اشتغال

halavi سازمان مهاجرتی ایرانتو زیر نظر کارشناس رسمی کانون مهاجران کانادا با مدیریت مهران حلوی با شماره عضویت R506545، آماده همکاری با شما هموطنان عزیزاست. در صورت تمایل ، لطفا
فرم ارزیابی رایگان
ما را تکمیل نمایید.  گروه مهاجرتی ایرانتو در تمامی مراحل در کنار شما بوده و موجبات تسریع در رسیدگی به پرونده شما را فراهم خواهد آورد.
شما می توانید از طریق ایمیل amin@iranto.ca و یا با شماره تلفن ۶۰۴۵۰۵۱۰۰۰

شماره مستقیم از تهران ۸۵۳۱۰۶۵۰ یا ۸۵۵۲۱۱۱۱ یا ۴۲۰۷۴۴۴۴ پین ۵۵۰۶     (لطفاً بعد از ساعت ۹ شب به وقت ایران تماس بگیرید.)

Self-Employed

مهاجران خود اشتغال بايد داراي تجربه مربوطه باشند. امتيازات به تجارب مربوط به دوره پنجساله قبل از ارائه تقاضا تعلق خواهند گرفت.
درخواست کننده خود اشتغال بايد توانايي تاسيس يا خريداري واحدي تجاري در کانادا را که امکان اشتغال براي شخص وي را فراهم آورد داشته باشد. واحد تجاري مورد نظر بايد به لحاظ اقتصادي يا فرهنگي براي کانادا سودمند باشد.
در اين طبقه هيچ شرط مهاجرتي اعمال نمي شود
– افراد خود اشتغال بايد تجربه،‌ تمايل و توانايي انجام امور ذيل را داشته باشند
– كاري را تأسيس كنند كه حداقل يك فرصت شغلي براي خودشان ايجاد كند و همكاري مهمي ازنظر فرهنگي و يا ورزشي براي كانادا انجام دهند؛ و يا
-يك مزرعه كشاورزي در كانادا خريداري و مديريت كنند.

براساس مقررات متقاضي مهاجرت در اين گروه بايد حداقل ۳۵ امتياز از حداكثر ۱۰۰ امتياز كسب كند تا به عنوان مهاجر پذيرفته شود. طبق مقررات ۵ عامل در كسب امتياز متقاضي موثرند که عبارتند از: مقطع تحصيلي ، آشنايي به زبان انگليسي و زبان فرانسه ، تجربه كاري،سن، تناسب و سازگاري شخص با جامعه كانادا .

۱ـ مقطع تحصيلي :حداقل صفر تا حداكثر ۲۵ امتياز

۲۵ امتیاز برای مقطع فوق لیسانس یا دکترا
۲۲ امتياز براي مقاطع تحصيلي معادل فوق ليسانس
۲۰ امتياز براي مقطع ليسانس یا ۳ سال كارآموزي فني و حرفه اي
۱۵ امتياز براي فوق ديپلم یا ۱۴ سال تحصیل
۱۲ امتياز براي تحصيل بعد از ديپلم به مدت يك سال با مدرك
۵ امتياز براي ديپلم دبيرستان
۰ امتیاز برای زیر دیپلم

۲ـ زبان Language : حداقل ۰ تا حداكثر ۲۴:
تسلط کامل به زبان انگلیسی یا فرانسه ۱۶ امتیاز و زبان دوم ۸ امتیاز دیگر
(برای توانایی اولیه به زبان حداکثر ۲ تا ۸ امتیاز تعلق می گیرد))

۳ـ تجربه كاري Business Experience : حداقل ۲۰ حداكثر ۳۵ امتياز:
۳۵ امتياز براي پنج سال تجربه کاری
۳۰ امتیاز برای چهار سال
۲۵ امتیاز برای سه سال
۲۰ امتیاز برای دو سال

۴ـ سن Age :حداقل صفر تا حداكثر ۱۰ امتياز:
بین ۲۱ تا ۴۹ سال ۱۰ امتياز
کسر ۲ امتیاز برای هر سال كمتر از ۲۱ و یا بيشتر از ۴۹

۵ـ قابليت تطبيق و سازگاري Adaptability : حداقل صفر، حداكثر ۶ امتياز:
حداکثر ۵ امتیاز برای تحصیلات همسر از دیپلم=۰ تا فوق لیسانس و دکترا=۵
حداکثر ۵ امتیاز برای تحصیل خود یا همسر در کانادا
حداکثر ۵ امتیاز برای داشتن سابقه کاری حداقل یکساله در کانادا توسط خود یا همسر
حداکثر ۵ امتیاز برای داشتن فامیل درجه یک در کانادا ( خود یا همسر)

با توجه به حجم زیاد متقاضیان این بخش ، دولت مرکزی کانادا سالانه توانایی بررسی و پذیرش تنها ۱۰۰۰ تقاضا را دارد و کسانیکه بعد از جولای ۲۰۰۴ اقدام کرده باشند زودتر از ۲۰۰۷ به نتیجه نمی رسند .طبق جدول زمانبندی سازمان مهاجرت و شهروندی کانادا متوسط انتظار برای انجام پروسه بین ۳۳ تا ۶۳ ماه است که نسبت به مناطق مختلف متفاوت است . مثلا برای دمشق این مدت بین ۶۲ تا ۷۵ ماه است

شرایط خود را با پر کردن فرم ارزیابی بسنجید

 

Check Also

اسکیل ورکر نواسکوشیا ۲۰۱۵

ایرانتو: برنامه نیروی متخصص نوا سکوشیا از تاریخ ۱۹ می ۲۰۱۵ نیروی متخصص می پذیرد.این …

۲ comments

  1. با سلام
    من اکنون در مالزی اقامت دارم و شرایط ویزای هنرمندان را بطور حرفه ای دارم چگونه می توانم با شما تماس بگیرم و اقدام به اخذ این ویزا کنم

    با تشکر

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *