شنبه , 6 خرداد 1396 Saturday , 27 May 2017
صفحه اصلی / مهاجرت و شهروندی / مهاجرت استانی
سه سال سابقه مدیریت
دارایی ۳۵۰ هزار دلار
پرداخت سپرده ۱۰۰هزار

مهاجرت استانی
سه سال سابقه مدیریت
دارایی ۳۵۰ هزار دلار
پرداخت سپرده ۱۰۰هزار

halavi سازمان مهاجرتی ایرانتو زیر نظر کارشناس رسمی کانون مهاجران کانادا با مدیریت مهران حلوی با شماره عضویت R506545، آماده همکاری با شما هموطنان عزیزاست. در صورت تمایل ، لطفا
فرم ارزیابی رایگان
ما را تکمیل نمایید.  گروه مهاجرتی ایرانتو در تمامی مراحل در کنار شما بوده و موجبات تسریع در رسیدگی به پرونده شما را فراهم خواهد آورد.
شما می توانید از طریق ایمیل amin@iranto.ca و یا با شماره تلفن ۶۰۴۵۰۵۱۰۰۰

شماره مستقیم از تهران ۸۵۳۱۰۶۵۰ یا ۸۵۵۲۱۱۱۱ یا ۴۲۰۷۴۴۴۴ پین ۵۵۰۶     (لطفاً بعد از ساعت ۹ شب به وقت ایران تماس بگیرید.)

طرح استانی منیتوبا: Manitoba PNP

طرح استانی منیتوبا جهت پذیرش تجاری که به قصد تأسیس بیزیس خود به این استان مهاجرت می کنند در نظر گرفته شده است . طرح استانی منیتوبا این استان را مجاز می نماید که تجار واجد شرایط را از سرتاسر دنیا گزینش کرده و به کارگیرد، تجاری که توانایی نقل مکان به منیتوبا و تأسیس یک بیزینس جدید را داشته باشند.

جهت اخذ اقامت کانادا از طریق برنامه کارآفرینی منیتوبا داشتن شرایط اولیه زیر الزامی می باشد :

  • متقاضی باید حداقل ۳۵۰,۰۰۰ دلار کانادا دارایی داشته باشد.
  • حداقل ۳ سال سابقه کاری به عنوان مالک بیزینس یا مدیر آن داشته باشد.
  • حداقل ۶۰ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز ارائه شده در بخش امتیاز بندی را کسب کند.
  • توانایی پرداخت ۱۰۰ هزار دلار کانادا به دولت کانادا (به صورت ودیعه)، پس از قبولی در مصاحبه را داشته باشد.

نکته:

  • متقاضیان پس از دریافت نامه قبولی که به وکیل ارسال می گردد باید اقدام به پرداخت ودیعه ۱۰۰ هزار دلاری در وجه دولت کانادا را انجام دهد. اگر متقاضی به شرایط و بندهای قرارداد با دولت کانادا عمل کند، می تواند مبلغ ودیعه خود را پس بگیرد، در غیر این صورت ودیعه پس داده نخواهد شد.
  • مبلغ ۳۵۰ هزار دلار کانادا ،حداقل دارایی مورد نیاز می باشد که هر چه این مبلغ بیشتر باشد،امتیاز متقاضی بیشتر می گردد. دارایی می تواند پول نقد،سهام شرکت یا ملک با سند قطعی به نام همسر یا خود متقاضی باشد.
  • دارا بودن سابقه مدیریتی بیش از ۳ سال امتیازی ویژه برای مهاجرت به منیتوبا محسوب می گردد و سابقه مدیریتی شما باید حتما در ۵ سال منتهی به تشکیل پرونده باشد.

ایجاد بیزینس در منیتوبا و بازپس گیری ۱۰۰ هزار دلار ودیعه :

شما نیاز به ارائه مدارک کافی طبق استانداردهای کانادا دارید تا بتوانید سپرده خود را بازپس گیرید. برای این کار باید نشان دهید که تمایل به تاسیس کسب و کار در منیتوبا دارید.

برای سرمایه گذاری باید به صورت مشخص مبلغ ۱۵۰ هزار دلار کانادا سرمایه گذاری کنید که موارد زیر را دارا باشد:

  • حداقل سرمایه گذاری باید به ۱۵۰ هزار دلار کانادا باشد.
  • اگر در یک بیزینس در حال کار سرمایه گذاری می کنید،حداقل باید ۳۳٫۳۳% آن را خریداری و مدیریت کنید.
  • سرمایه گذاری در موارد شخصی همانند: خانه شخصی ، ماشین شخصی . غیره قابل قبول نیست.
  • سرمایه گذاری که منجر به سود بانکی شود قابل قبول نیست.
  • دولت منیتوبا از شما می خواهد که طرح توجیهی بیزینس (Business Plan) خود را ارائه کرده تا جزئیات سرمایه گذاری شما مشخص گردد.


برنامه ریزی و زمان بندی مهاجرت :

این برنامه در کمتر از ۲ سال انجام می پذیرد. ابتدا متقاضی توسط مشاوران شرکت مهاجرتی ایرانتو مورد ارزیابی قرار گرفته تا واجد شرایط بودن ایشان تشخیص داده شود. سپس متقاضی لیست مدارک مورد نیاز را دریافت می کند.

پس از جمع آوری مدارک مورد نیاز، شرکت ایرانتو درخواست مهاجرت شما را به دولت کانادا ارسال می نماید. دولت کانادا بعد از بررسی مدارک شما زمان مصاحبه برای شما قرار می دهد. بعد از قبولی در مصاحبه مهلت زمانی به شما داده شده تا ودیعه ۱۰۰ هزار دلاری را به حساب دولت کانادا واریز نمایید. سپس شرکت ایرانتو مراحل بعدی پرونده شما را انجام داده و شما را تا مرحله دریافت کارت اقامت همیاری می نماید.

نحوه امتیاز بندی استان :

۱- سن (حداکثر ۱۵ امتیاز)

سن امتیاز
۲۱ الی ۲۴ ۵
۲۵ الی ۲۹ ۱۰
۳۰ الی ۴۴ ۱۵
۴۵ الی ۴۹ ۱۰
۵۰ الی ۵۴ ۵
۵۴ به بالا ۰

۲- سهم از مدیریت یا مالکیت شغل خود (حداکثر ۱۵ امتیاز)

سهم از مدیریت یا مالکیت کسب و کار خود امتیاز
سهم از مدیریت یا مالکیت کسب و کار خود بیش از ۵۰ درصد ۱۵
سهم از مدیریت یا مالکیت کسب و کار خود بین ۲۰ تا ۵۰ درصد ۱۲
مدیریت کسب و کار ۱۰

۳- تجربه کاری (حداکثر ۱۵ امتیاز)

سابقه مدیریتی امتیاز
بیش از ۱۰ سال ۱۵
بین ۶ تا ۱۰ سال ۱۰
بین ۳ تا ۶ سال ۵

۴- دارایی (حداکثر ۱۵ امتیاز)

دارایی امتیاز
۳۵۰ هزار تا ۵۰۰ هزار دلار کانادا ۸
۵۰۰ هزار تا ۱ میلیون دلار کانادا ۱۰
۱ میلیون تا ۱٫۵ میلیون دلار کانادا ۱۲
۱٫۵ میلیون تا ۲ میلیون دلار کانادا ۱۳
۲ میلیون تا ۲٫۵ میلیون دلار کانادا ۱۴
بیش از ۲٫۵ میلیون دلار کانادا ۱۵

۵- دانش زبان انگلیسی یا فرانسه (حداکثر ۲۰ امتیاز)

برای کسب امتیاز زبان نیاز به ارائه مدرک آیلتس برای زبان انگلیسی یا مدرک TEF برای زبان فرانسه می باشد.

دانش زبان CLB امتیاز
مبتدی کمتر از ۴ ۰
متوسط بین ۴ تا ۶ ۱۵
خوب بیش از ۶ ۲۰

۶- فاکتور انطباق (حداکثر ۲۰ امتیاز)

فاکتور انطباق امتیاز
بازدید ۵ روزه از منیتوبا و تحقیق در مورد کسب و کار و زندگی ۱۵
داشتن فامیل نزدیک در منیتوبا که اقامت آن در استان بیش از ۱ سال باشد ۵
داشتن فرزندی در منیتوبا که در حال تحصیل در استان با بیش از ۶ ماه سابقه تحصیلی ۵
همسر با سطح زبان CLB 5 به بالا ۱۰
متقاضی یا همسر سابقه کار یا تحصیل در منیتوبا به مدت ۶ ماه یا بیشتر داشته باشند ۵


بازدید از منیتوبا نباید بیش از یک سال از ارائه تقاضا انجام شده باشد.

سریعترین روش استانی در حال حاضر از طریق خرید بیزنس در استان بی سی

مهاجرت به کانادا از طریق خرید بیزینس در حومه شهر ونکوور

سازمان مهاجرتی ایرانتو خوشبختانه موفق شد با تلاش فراوان بیزینس هایی را که واجد شرایط مهاجرتی می باشند ، پیدا کرده و  بواسطه این برنامه متقاضیانی که قصد مهاجرت به کانادا و این استان را دارند ، می توانند با سرمایه گذاری در هر کدام از این لیست ، واجد شرایط  مهاجرت به این استان شوند.
اطلاعات کامل در این لینک موجود میباشد. دوستان که علاقمند میباشند تا از جزییات این برنامه اطلاع حاصل نمایند لطفا فرم ارزیابی را پر نموده و با من از طرق زیر تماس حاصل نمایید:
ایمیل: [email protected]

تلفن کانادا: ۱۰۰۰-۵۰۵-۶۰۴ (ونکوور)

مستقیم از تهران: ۹۷۱۱۸۷۴ یا ۸۵۵۲۱۱۱۱ پین ۵۵۰۶

مستقیم از شیراز: ۹۷۱۸۰۵۱

مستقیم از اصفهان: ۹۷۱۱۳۱۱

مستقیم از مشهد: ۹۷۱۷۰۳۶ پین ۵۵۰۶

(لطفاً بعد از ساعت ۹ شب به وقت ایران تماس بگیرید)

 به امید موفقیت شما عزیزان.

مهاجرت از طریق طرح های استانی: (PNP (Provincial Nominee Programs

کشور کانادا از افراد و تجار موفقی که به دنبال فرصتها و برنامه های جدید هستند استقبال میکند. برنامه های مهاجرت تجاری استانی برای تسهیل و تشویق چنین افرادی طراحی شده است. هم دولت فدرال و هم دولتهای استانی از مهاجران تجاری استقبال می کنند و خدماتی را
برای کمک به مهاجرانی که شروع به ایجاد کار و اقامت در کانادا می کنند ارائه می دهند.

طرح استان ساسکاچوان: SNIP

طرح استانی نواسکوشیا: Nova Scotia PNP

مهاجرین واجد شرایط و مورد قبول، افرادی هستند که شرایط آنها منطبق با ضوابط و موازین طرح استانی بوده، قصد سکونت و اقامت در این استان را داشته و قادر باشند در پیشرفت اقتصادی و بهبود کیفی زندگی در این استان نقش مهمی را ایفا نمایند.

پس از تائید صدور مجوز استانی، متقاضی تقاضای مهاجرت خود را در سفارت یا کمیسیون بلند پایه کانادایی در کشورهای دیگر به جریان می اندازد تا از لحاظ امنیتی و معاینات پزشکی مورد بررسی قرار گیرد. در شرایط عادی نیازی به مصاحبه دوم نمی باشد و کل پروسه تنها ٦ تا ٩ ماه به درازا می انجامد. ویزاهای صادر شده تحت برنامه مذکور بدون شرایط و نامحدود می باشد.

شرایط قابل قبول یک متقاضی مهاجرت از طریق طرح استانی نوا اسکوشیا به شرح ذیل خلاصه می گردد:

-متقاضی که جهت مهاجرت از طریق سرمایه گذاری و طرح تجاری فدرال یا استان کبک واجد شرایط باشد نباید از طریق طرح استانی نواسکوشیا اقدام نماید زیرا این طرح به منظور رقابت با موارد فوق برنامه ریزی نگردیده است.
-فرد در هنگام تقاضا می بایستی حداقل ۲۵ سال و حداکثر ۶٠ سال سن داشته باشد.
-متقاضی باید به مهارتهای لازم (نوشتن، خواندن، صحبت کردن) بزبان انگلیسی ویا هم انگلیسی هم فرانسه حداقل در حد ابتدائی تسلط داشته باشد. همچنین باید جهت انجام وظیفه بهنگام کار، قادر به درک و فهم مطالب باشد.
-متقاضی حداقل باید دارای مدرک پایه ۱٢ ( دیپلم ) و یا معادل آن باشد.
-متقاضی می بایستی دارای یک بیزینس فعال (مالکیت تام و یا شراکتی) باشد. یا سابقه مدیریت بمدت ٢ سال از ٥ سال را داشته باشد. این سابقه کاری ممکن است -بصورت مدیریت در مشاغل بازرگانی، دولتی، اداری و یا واحدهای سازمانی دیگر بصورت انتفاعی و یا غیر انتفاعی باشد.
-متقاضی باید با تلاش و کوشش فردی، مبلغ خالص حداقل ٣٠٠٫٠٠٠ دلار کانادائی را بصورت قانونی جمع آوری نموده باشد. مدارکی در این زمینه که نشانگر دارا بودن این مبلغ و چگونگی جمع آوری آن باشد مورد نیاز می باشد
-متقاضی می بایستی مبلغ ۱٢٨٫۰۰۰ دلار کانادا را بصورت یکجا پرداخت نماید. این مبلغ غیر قابل بازگشت می باشد ولی در صورتی که متقاضی موفق به دریافت ویزای اقامت نگردد، بدون کسر بهره و هزینه های جانبی به وی بازگردانده می شود.
-پس از صدور ویزا و طی مراحل مربوطه، متقاضی مجاز می گردد از لیست کمپانیهای مجاز و شناخته شده توسط استان نواسکوشیا، یک کمپانی را انتخاب نموده و بمدت ۶ ماه و با حقوق ٢۰٫۰۰۰ دلار مدیریت آنرا بعهده گیرد.
-در هنگام مصاحبه، متقاضی می بایست انگیزه خود را از اقامت در استان نواسکوشیا بیان نماید.

*جدید- استان نیو برانزویک تا اطلاع ثانوی پرونده جدید قبول نمی کند.*
طرح استانی نیو برانزویک:
New Brunswick PNP

شرایط پذیرش متقاضی در این برنامه:

  • دارا بودن حد اقل ۳۵۰،۰۰۰ دلار سرمایه
  • راه اندازی یا خرید یک شرکت با حداقل ۱۲۵،۰۰۰ دلار سرمایه گذاری
  • تجربه کاری به عنوان مدیر ارشد داشته باشد
  • آوردن حد اقل ۵۰ امتیاز


طرح استانی بریتیش کلمبیا: British Colombia PNP

برنامه استانی بریتیش کلمبیا به این استان اجازه میدهد که مهاجرینی که میتوانند به پیشرفت این ایالت با سرمایه گذاری در زمینه های مختلف اقتصادی کمک کنند را مستقلا انتخاب کند. برنامه این استان یکی از سریعترین راه هایی است که به متقاضی و افراد وابسته به خانواده و کار اجازه میدهد در ظرف کمتر از شش ماه به این استان نقل مکان کنند. این برنامه به سه راه تقسیم میشود:

مهارت های بیزینسی: Business Skills

این برنامه دنبال متقاضیانی هست که دارای تجربه کافی و امکانات مالی خوبی دارند و شرایط دیگر عبارتند:

-تجربه کاری موفق
-داشتن دارایی به ارزش حداقل دو میلیون دلار کانادا
-سرمایه گذاری حداقل یک میلیون دلار و یک سوم از سرمایه گذاری از طرف متقاضی
-داشتن طرح ایجاد بیزینس که حداقل پنج کار جدید ایجاد کند
-متقاضی باید مدیریت فعال داشته باشد

ایجاد بیزینس در خارج از ونکوور بزرگ: Regional Business Category
*در حال حاضر این تنها کتگوری باز در استانها می باشد که بزودی پر خواهد شد*

شرایط:

-داشتن دارایی به ارزش حداقل چهار صد هزاردلار کانادا
-سرمایه گذاری حداقل دویست هزار دلار از سرمایه گذاری از طرف متقاضی
-داشتن طرح ایجاد بیزینس که حداقل دو کار جدید ایجاد کند
-متقاضی باید مدیریت فعال داشته باشد

پروژه ها: Projects

این برنامه جهت کمک به جابجایی کارمندان و مسئولین کلیدی شرکت های خارجی که در حال فعالیت در این استان هستند وهمچنین جهت کمک به افرادی که در بیزینس های موجود سرمایه گذاری میکنند درست شده و شرایط آن عبارتند از:

-شرکت باید سابقه فعالیت تایید شده در رابطه با طرح بیزینس پیشنهادی داشته باشد
-سرمایه گذاری حداقل یک میلیون دلار کانادا

 ژانویه ۲۰۱۴- استان پرنس ادوارد نیز پرونده جدیدی نمی پذیرد.

طرح استانی جزیره پرنس ادوارد: Prince Edward Island PNP

جهت پذیرش در این برنامه متقاضی باید:

-دارای حداقل دارایی شش صد  هزار دلار کانادا باشد و سابقه مدیریتی داشته باشد
-زبان انگلیسی در حد متوسط به بالا بلدباشد و حداقل پنجاه امتیاز از امتیازات فدرالی بیاورد
-مدرک دانشگاهی با حداقل چهارده سال تحصیل تمام وقت داشته باشد
-یک صد و پنجا ه هزار دلار کانادا در یک شرکت حائز شرایط جزیره پرنس ادوارد سرمایه گذاری کند

شرایط خود را با پر کردن فرم ارزیابی بسنجید

Check Also

اسکیل ورکر نواسکوشیا ۲۰۱۵

ایرانتو: برنامه نیروی متخصص نوا سکوشیا از تاریخ ۱۹ می ۲۰۱۵ نیروی متخصص می پذیرد.این …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *