شنبه , 5 فروردین 1396 Saturday , 25 March 2017
صفحه اصلی / مهاجرت و شهروندی / مهاجرت به کانادا از طریق نیروی کار ماهر – متخصصین
skilled-worker

مهاجرت به کانادا از طریق نیروی کار ماهر – متخصصین

skilled-worker

توجه: از اول ژانویه سال ۲۰۱۵ دولت کانادا نیروی متخصص را در برنامه اکسپرس انتری گنجانده، لذا لطفا به صفحه اکسپرس انتری مراجعه کنید

از اول ماه می سال ۲۰۱۴ لیست ۵۰ شغلی برنامه جدید اسکیل ورکر فدرال متقاضی می پذیرد.

سول و جواب:
آیا می توان بدون آیلتس تشکیل پرونده داد؟ 
خیر، ولی می بایستی آماده کردن پرونده را هر چه سریعتر شروع کرد. در حین آنکه شما امتحان آیلتس را می دهید، مدارک دیگر از جمله ارزیابی مدرک تحصیلی که خود ۴ تا ۶ هفته زمان می برد را آماده می کنیم.
با این وصف بعد از گرفتن آیلتس شما، دیگر وقتی تلف نمی شود. و با توجه به سهمیه خوب امسال، شما زمان مناسبی را دارید که آیلتس و ما بقی مدارک را آماده کنید.

ظرفیت پذیرش ۲۵ هزار که در هر گروه شغلی ۱۰۰۰ پرونده می باشد.

۱- رنج سنی مورد قبول که حائز اخذ حداکثر امتیاز می باشند بین ۱۸ و ۳۵ می باشد و متقاضیان دارای سن ۴۷ و بالاتر و همچنین کمتر از ۱۸ سال ، امتیازی نخواهند گرفت و حداکثر امتیاز این بخش از ۱۲ است.
۲- امتیاز سابقه کار ۱۵ امتیاز است و این در حالی است که متقاضی حداقل ۶ سال سابقه کار داشته باشد.
۳- همسر متقاضی درصورتی حداکثر ۵ امتیاز را کسب می کند که دارای مدرک زبان باشد.
۴- LMO جایگزین AEO خواهد شد.
۵- حداکثر امتیاز زبان ۲۸ است که ۲۴ امتیاز آن متعلق به زبان اول می باشد و کلیه متقاضیان میبایستی حداقل نمره ۶ ایلتس را در تمام مهارت ها داشته باشند.
۶- امتیاز مدرک تحصیلی دکترا ۲۵ ، فوق لیسانس و پزشکان ۲۳ ، لیسانس ۲۱ خواهد بود و منوط به تایید و ارزیابی مدارک تحصیلی متقاضیان توسط سازمانهایی که جهت این امر درنظر گرفته شده اند ، خواهد بود.

جهت ارزیابی شرایط خود لطفا اینجا را کلیک کنید.

لیست مشاغل مورد نیاز برنامه اسکیل ورکر فدرال سال ۲۰۱۴:

۱- مدیران رده بالای مالی ، کسب و کار و ارتباطات – کد شغلی ۰۰۱۳

۲- مدیران رده بالای رسانه ، تجاری و دیگر امور خدماتی – کد شغلی ۰۰۱۵

۳- مدیران مالی – کد شغلی ۰۱۱۱

۴- مدیران منابع انسانی – کد شغلی ۰۱۱۲

۵- مدیران خرید – کد شغلی ۰۱۱۳

۶- مدیران سازمانهای مالی ، بیمه و املاک – کد شغلی ۰۱۲۱

۷- مدیران حوزه بهداشت و سلامت – کد شغلی ۰۳۱۱

۸- مدیران ساخت و ساز – کد شغلی ۰۷۱۱

۹- مدیران تعمیرات و ساخت منازل – کد شغلی ۰۷۱۲

۱۰- مدیران منابع طبیعی و شیلات – کد شغلی ۰۸۱۱

۱۱- مدیران تولید – کد شغلی ۰۹۱۱

۱۲- حسابداران و حسابرسان بخش مالی – کد شغلی ۱۱۱۱

۱۳- تحلیلگران سرمایه گذاری و مالی – کد شغلی ۱۱۱۲

۱۴- شاغلان در بخش امنیت و سرمایه گذاری های مالی – کد شغلی ۱۱۱۳

۱۵- شاغلان در بخش های دیگر مالی – کد شغلی ۱۱۱۴

۱۶- کارکنان حرفه ای بخش تبلیغات و بازاریابی – کد شغلی ۱۱۲۳

۱۷- سوپروایزر و کارکنان بخش بیمه و مالی – کد شغلی ۱۲۱۲

۱۸- مدیران داخلی ساختمان – کد شغلی ۱۲۲۴

۱۹- زمین شناسان و اقیانوس شناسان – کد شغلی ۲۱۱۳

۲۰- مهندسان عمران – کد شغلی ۲۱۳۱

۲۱- مهندسان مکانیک – کد شغلی ۲۱۳۲

۲۲- مهندسان برق – کد شغلی ۲۱۳۳

۲۳- مهندسان نفت – کد شغلی ۲۱۴۵

۲۴- مشاوران و تحلیلگران سیستم های اطلاعاتی – کد شغلی ۲۱۷۱

۲۵- مسولین و تحلیلگران بانکهای اطلاعاتی – کد شغلی ۲۱۷۲

۲۶- طراحان و مهندسان نرم افزار – کد شغلی ۲۱۷۳

۲۷- برنامه نویسان کامپیوتر و نرم افزار های رسانه ای – کد شغلی ۲۱۷۴

۲۸- تکنسین های مکانیک – کد شغلی ۲۲۳۲

۲۹- ارزیاب های ساخت و ساز – کد شغلی ۲۲۳۴

۳۰- تکنسین های برق – کد شغلی ۲۲۴۱

۳۱- تکنسین های ماشین آلات صنعتی – کد شغلی ۲۲۴۳

۳۲- بازرسان محیط کار و بهداشت و ایمنی – کد شغلی ۲۲۶۳

۳۳- تکنسین های شبکه کامپیوتری – کد شغلی ۲۲۸۱

۳۴- سوپروایزران پرستاری – کد شغلی ۳۰۱۱

۳۵- پرستاران – کد شغلی ۳۰۱۲

۳۶- پزشکان متخصص – کد شغلی ۳۱۱۱

۳۷- پزشکان عمومی – کد شغلی ۳۱۱۲

۳۸- متخصصان تغذیه – کد شغلی ۳۱۳۲

۳۹- متخصصان شنوایی سنجی و گفتار درمانی – کد شغلی ۳۱۴۱

۴۰- فیزیوتراپ ها – کد شغلی ۳۱۴۲

۴۱- متخصصان کاردرمانی – کد شغلی ۳۱۴۳

۴۲- تکنسین تنفس درمانی و احیا قلبی و ریوی – کد شغلی ۳۲۱۴

۴۳- تکنسین رادیولوژی – کد شغلی ۳۲۱۵

۴۴- تکنسین سونوگرافی – کد شغلی ۳۲۱۶

۴۵- پرستاران تجربی – کد شغلی ۳۲۳۳

۴۶- شاغلان در بخش پیراپزشکی – کد شغلی ۳۲۳۴

۴۷- مدرسین و اساتید دانشگاه – کد شغلی ۴۰۱۱

۴۸- روانشناسان – کد شغلی ۴۱۵۱

۴۹- مربیان و دستیاران کودک – کد شغلی ۴۲۱۴

۵۰- مترجمین – کد شغلی ۵۱۲۵

در صورتی که قصد مهاجرت به کانادا از طریق نیروی کار ماهر را دارید ، اکنون بهترین زمان جهت اقدام می باشد. دلایل ما برای این ادعا به شرح زیر می باشد:
۱-  اداره مهاجرت کانادا اعلام کرده که این آخرین باری است که این کتگوری با روش قبلی اعمال می شود.
۲- پیش بینی می شود که لیست سریعا پر شود.
۳- جهت ارزشیابی مدارک تحصیلی ، به زمان معقولی نیاز می باشد و می بایستی این امر قبل از ارسال مدارک صورت پذیرد.

halavi سازمان مهاجرتی ایرانتو زیر نظر کارشناس رسمی کانون مهاجران کانادا با مدیریت مهران حلوی با شماره عضویت R506545، آماده همکاری با شما هموطنان عزیزاست. در صورت تمایل ، لطفا
فرم ارزیابی رایگان
ما را تکمیل نمایید.  گروه مهاجرتی ایرانتو در تمامی مراحل در کنار شما بوده و موجبات تسریع در رسیدگی به پرونده شما را فراهم خواهد آورد.
شما می توانید از طریق ایمیل amin@iranto.ca و یا با شماره تلفن ۶۰۴۵۰۵۱۰۰۰

شماره مستقیم از تهران ۸۵۳۱۰۶۵۰ یا ۸۵۵۲۱۱۱۱ یا ۴۲۰۷۴۴۴۴ پین ۵۵۰۶     (لطفاً بعد از ساعت ۹ شب به وقت ایران تماس بگیرید.)

سازمان مهاجرتی ایرانتو با بهره گیری از کارشناسان خبره و با سالها تجربه در امر مهاجرت ، آماده می باشد تا شما را در جهت مهاجرت به کانادا یاری نماید.
پس تا فرصت هست ، با ما تماس گرفته تا مقدمات مهاجرت شما با تصمیم شما و کمک ما ، پایه ریزی گردد.


بیشترین حجم مهاجران را کارگران ماهر یا ( Skilled Worker ) تشکیل می دهند. پذیرش افراد متقاضی بر مبنای امتیاز بندی
ویژه انجام می شود .

چه کسانی می توانند برای این گروه درخواست دهند؟

۱- شغل شما در یکی از گروه مشاغل ۵۰ تائی باشد.

۲- دست کم یک سال سابقه کار با دریافت حقوق بصورت تمام وقت یا معادل یک سال بصورت پاره وقت مرتبط با شغل انتخابی خود ، داشته باشید.
۳- تجربه کاری شما می بایست از نوع سطح O یا مدیریتی و یا سطح A یعنی تخصصی و یا سطح B یعنی فنی و حرفه ای، مطابق شرایط مندرج در لیست رده بندی ملی مشاغل کانادا باشد.
۴- شما باید این سابقه را در طی ۱۰ سال گذشته کسب کرده باشید.
 

بررسی درخواست شما بر مبنای سیستم امتیاز بندی
اگر واجد شرایط فوق باشید، درخواست شما بر مبنای سیستم امتیازبندی زیر، مورد بررسی قرار می گیرد:
شما بايد حداقل ۶۷ امتياز از حداكثر ۱۰۰ امتياز مربوط به شش بخش زیر را كسب كنند :

۱- مقطع تحصيلي
۲- آشنايي به زبان انگليسي و زبان فرانسه
۳- تجربه كاري
۴- سن
۵- نامه پذیرش کاری
۶- تناسب و سازگاري با جامعه كانادایی

لیست امتیاز ها:

۱ـ مقطع تحصيلي :حداقل صفر تا حداكثر ۲۵ امتياز

۲۵ امتياز براي مقاطع تحصيلي دكترا ( حداقل ۱۷ سال تحصیل)
۲۳ امتیاز برای مقاطع فوق لیسانس و پزشکان
۲۲ امتیاز برای داشتن حداقل دو یا چند مدرک دانشگاهی که یکی از آنها حداقل  ۳ ساله باشد 
21 امتیاز برای داشتن مدرک دانشگاهی سه سال یا بیشتر معادل لیسانس ایران
۱۹ امتياز براي فوق ديپلم
۱۵ امتیاز برای هر نوع تحصیل دانشگاهی یکساله
۵ امتياز براي پایان تحصیلات دبیرستانی

۲ـ زبان Language : حداقل ۰ تا حداكثر ۲۸:
برای اثبات توانایی در زبان های انگلیسی یا فرانسه ، تنها راه پیش روی متقاضی:
شرکت در یک امتحان نظیر آیلتس (جنرال ) یا امتحان ویژه زبان کانادا برای انگلیسی و آزمون “TEF” و یا “DELF” (برای زبان فرانسه)

** شایان ذکر می باشد که داشتن امتیاز حداقل ۶ در آزمون ایلتس ، جزو الزامات متقاضی اصلی جهت اقدام می باشد.

میزان تسلط به بخش های نوشتن، خواندن ، گوش کردن و مکالمه از نظر وزارت مهاجرت کانادا:
CLB Level 9: Points Per Ability: 6 
Listening: 8-9​

Reading: 7-9​

Writing: 7-9​

Speaking: 7-9


CLB Level 8: Points Per Ability: 5
Listening: 7.5​

Reading: 6.5​

Writing: 6.5​

Speaking: 6.5​


CLB Level 7: Points Per Ability: 4 ** MINIMUM THRESHOLD**
Listening: 6.0​

Reading: 6.0​

Writing: 6.0​

Speaking: 6.0​


CLB Level 6: Points Per Ability: NONE – Ineligible for FSW
Listening: 5.5​

Reading: 5.0​

Writing: 5.5​

Speaking: 5.5​


CLB Level 5: Points Per Ability: NONE – Ineligible for FSW
Listening: 5.0​

Reading: 4.0​

Writing: 5.0​

Speaking: 5.0​


CLB Level 4: Points Per Ability: NONE – Ineligible for FSW
Listening: 4.5​

Reading: 3.5​

Writing: 4.0​

Speaking: 4.0​

۳ـ تجربه كاري Experience : حداقل ۹ حداكثر  15 امتياز:
۹ امتياز براي یک سال تجربه کاری ، ۱۱ امتیاز برای دو یا سه سال ، ۱۳ امتیاز برای چهار تا پنج سال و ۱۵ امتیاز برای شش سال

۴ـ سن Age :حداقل صفر تا حداكثر ۱۲ امتياز:

بین ۱۸ تا ۳۵ سال ۱۲ امتياز

کسر ۱ امتیاز برای هر سال بيشتر از ۳۵  

۵ـ نامه پیشنهاد کاری LMO: حداقل ۰ حداكثر ۱۰ امتياز

۶ـ قابليت تطبيق و سازگاري Adaptability : حداقل صفر، حداكثر ۱۰ امتياز:
۵ امتیاز برای مدرک زبان همسر با حداقل نمره ۴ در آزمون ایلتس
۱۰ امتیاز برای یک سال تجربه کار متقاضی اصلی در کانادا
۵ امتیاز برای حداقل دو سال تحصیل متقاضی اصلی در کانادا
۵ امتیاز برای داشتن پیشنهاد کار
۵ امتیاز برای اقامت یکی از اقوام نزدیک متقاضی یا همسرش در کانادا با شرط اینکه بالای ۱۸ سال باشند
(شامل والدین، فرزندان، مادربزرگ، پدربزرگ، نوه، خواهر یا برادر ناتنی، خواهر، برادر، خاله، عمه، عمو، دایی ( همه اینها تنی و ناتنی)، بچه های خواهر و برادر ناتنی، خواهرزاده، برادرزاده )

مقدار مبلغی که متقاضیان می بایستی به عنوان پشتوانه مالی نشان دهند:

تعداد اعضای فامیل

مبلغ به دلار کانادا

۱

$۱۱,۱۱۵

۲

$۱۳,۸۳۷

۳

$۱۷,۰۱۱

۴

$۲۰,۶۵۴

۵

$۲۳,۴۲۵

۶

$۲۶,۴۱۹

۷ یا بیشتر

$۲۹,۴۱۴

halavi سازمان مهاجرتی ایرانتو زیر نظر کارشناس رسمی کانون مهاجران کانادا با مدیریت مهران حلوی با شماره عضویت R506545، آماده همکاری با شما هموطنان عزیزاست. در صورت تمایل ، لطفا
فرم ارزیابی رایگان
ما را تکمیل نمایید.  گروه مهاجرتی ایرانتو در تمامی مراحل در کنار شما بوده و موجبات تسریع در رسیدگی به پرونده شما را فراهم خواهد آورد.
شما می توانید از طریق ایمیل amin@iranto.ca و یا با شماره تلفن ۶۰۴۵۰۵۱۰۰۰

شماره مستقیم از تهران ۸۵۳۱۰۶۵۰ یا ۸۵۵۲۱۱۱۱ یا ۴۲۰۷۴۴۴۴ پین ۵۵۰۶     (لطفاً بعد از ساعت ۹ شب به وقت ایران تماس بگیرید.)

Check Also

اسکیل ورکر نواسکوشیا ۲۰۱۵

ایرانتو: برنامه نیروی متخصص نوا سکوشیا از تاریخ ۱۹ می ۲۰۱۵ نیروی متخصص می پذیرد.این …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *