04 آذر 1393
RSS Facebook Twitter Linkedin Digg Yahoo Delicious

مقاله ها

اخذ پذیرش

students-ad

درخواست پذیرش برای دوره های لیسانس دانشگاه های انتاریو از طریق مرکز پذیرش دانشجو ( Ontario Universities Application Center ) و برای دوره های بالاتر مستقیما از طریق دانشگاه مربوطه انجام می شود.

مدارک لازم برای اخذ پذیرش  :
فرم درخواست پذیرش
آخرین مدرک تحصیلی
مدرک زبان: ( تافل ، آیلتس یا ...)
معرفی نامه شخصی درباره سوابق و توانمندیهای خود (شبیه رزومه)
واریز هزینه درخواست پذیرش
نامه های معرفی از اساتید و افراد
مدرک دال بر اقامت در کانادا برای مهاجرین

جستجو بر اساس رشته:
برای جستجو در دانشگاه های کانادا بر اساس رشته مورد نظر خود، می توانید به این سایت مراجعه کنید

فرم درخواست پذیرش:
فرم درخواست پذیرش برای مقاطع لیسانس در مرکز پذیرش دانشجوی انتاریو و برای مقاطع بالاتر در سایت اینترنتی دانشگاه ها موجود است.متقاضیان می توانند با مراجعه به سایت ها ، به صورت آنلاین آن را تکمیل و ارسال نمایند و یا با ارسال نامه درخواست فرم ( Application Form ) به نشانی دانشگاه ، آن را دریافت و پس از تکمیل ارسال دارند.

آخرین مدرک تحصیلی :
متقاضیان تحصیل در مقطع کارشناسی می باست ترجمه رسمی مدرک دیپلم قدیم ( یا پیش دانشگاهی) خود و کارنامه 4 سال آخر دبیرستان را پس از ارسال فرم درخواست پذیرش به نشانی دانشگاه مربوطه ارسال نمایند.
متقاضیان تحصیل در مقاطع بالاتر ، با مراجعه به دانشگاهی که از آن فارغ التحصیل شده اند ، و پرداخت هزینه ترجمه و پست ، درخواست ارسال مدرک تحصیلی و ریز نمرات خود را ارائه می کنند و دانشگاه رأسا اقدام به ارسال می کند.

مدرک زبان: ( تافل ، آیلتس یا ...):
کسانی که زبان مادری آنها انگلیسی نباشد باید نسبت به ارائه مدرک زبان اقدام کنند.درحال حاضر امتحان تافل ( TOEFL ) و آیلتس ( IELTS ) در ایران برگزار می شود و متقاضی باید بتواند حداقل بین نمره 580 تا 600 در تافل و 6 تا 7در آیلتس( برخی 7.5) را برای کسب پذیرش کسب کند.( نمره مورد نیاز برای هر رشته و دانشگاه متفاوت است ).
مدرک زبان نیز با درخواست متقاضی به صورت مستقیم توسط مرکز مربوطه به دانشگاه ارسال می شود. اگر هنگام دادن امتحان زبان عنوان دانشگاه مورد نظر را برای ارسال مدرک انتخاب نکرده باشید می توانید با مراجعه به وب سایت مؤسسه تافل به صورت آنلاین با پرداخت 15 دلار بوسیله کارت اعتباری به این امر اقدام نمایید. اما برای آیلتس باید به محلی که امتحان داده اید مراجعه کنید و باید حداقل 6 هزار تومان برای کپی مدرک و حدود 30 هزار تومان هزینه پستی پرداخت نمایید.
( علاقمندان برای کسب اطلاعات درباره شیوه برگزاری آزمون های زبان، آمادگی و موفقیت در امتحان ها می توانند به قسمت مربوطه در همین سایت مراجعه نمایند)

معرفی نامه شخصی درباره سوابق و توانمندیهای خود (شبیه رزومه)
:
همه دانشگاه ها از متقاضیان درخواست می کنند که طی نامه ای دلایل و اهداف خود برای ادامه تحصیل در دانشگاه مذکور و همچنین توانمندیها و فعالیتهای گذشته خود را ارائه کنند . این نامه باید به تصمیم گیرندگان نشان دهد که شما کاندیدای مناسبی برای راهیابی به دانشگاه آنها هستید. پس باید با دقت کامل و با ویرایش کاملا صحیح نوشته شود. در این انشا شما باید توضیح دهید که چرا این دانشگاه را انتخاب کردید، چه نوع تحقیقی را دنبال خواهید کرد، چه نوع دانشجویی هستید و چه کارهایی کرده اید. مراجع زیادی بر روی اینترنت برای کمک به نوشتن این انشاها وجود دارند. بهترین کار این است که به تعدادی از آنها سر بزنید و به نمونه انشاهای موجود دقت کنید.
همچنین اگر مدت زیادی مثلا بیش از 2 یا 3 سال از اخذ آخرین مدرک تحصیلیتان گذشته باشد باید طی نامه جداگانه ای کلیه فعالیت های آکادمیک و غیر آکادمیک از زمان اخذ مدرک تابحال را توضیح دهید.

واریز هزینه درخواست پذیرش
:
همه دانشگاه ها برای بررسی درخواست شما هزینه ای را در حدود 60 الی 170 دلار کانادا طلب می کنند که این مبلغ غیر قابل برگشت است.
به همین منظور می توان از دوستان و آشنایانی که دارای کارت اعتباری بین المللی هستند خواست که نسبت به پرداخت پول اقدام و معادل ریالی آن را به حساب ایشان در ایران واریز نمایید یا از طریق حواله ارزی مبلغ را ارسال نمایید.

نامه های معرفی از اساتید و افراد(برای مقاطع بالاتر از لیسانس):
دانشگاه ها معمولا دو یا سه نامه ی پیشنهادی از هر کاندیدا میخواهند. این نامه ها باید توسط استاد های فعلی شما، یا کسانی که در رشته ی شما در سطوح بالا کار یا تحصیل میکنند نوشته شده باشد و در آن از دلایلی که نویسنده ی نامه برای پیشنهاد شما به دانشگاه مربوطه آورده است دفاع شود. پس بسیار مهم است که کسی که نامه را مینویسد شما را به خوبی بشناسد و نکات مثبت زیادی درباره ی شما بنویسد. حتما مطمئن شوید که در طول دوران تحصیلی لیسانس با چند استاد آشنا شوید به طوری که آنها هم شما را کاملا بشناسند. فقط در این صورت است که میتوانند نامه ی خوبی برای شما بنویسند. نامه ای که معلوم باشد نویسنده به اندازه ی کافی از فرد پیشنهادی اش شناخت ندارد فایده ای ندارد.

در بسیاری از مواقع، اگر استادی در دانشگاه مورد نظر شما را بشناسد و از شما و نمرات شما و کارهایی که کرده اید خوشش بیاید، شانس شما برای قبولی در آن دانشگاه به مراتب بیشتر خواهد شد. بنابراین تماس گرفتن با اساتید دانشگاه های مورد نظر از مدتها قبل و معرفی خودتان به آنها بسیار مهم است. این کار را می توانید از طریق ایمیل و با جستجو کردن در وبسایت دانشگاه انجام دهید. از مدت ها قبل سعی کنید با اساتید مختلف در دانشگاه مورد نظر تماس گرفته و نسبت به زمینه ی تحقیقی آنها ابراز علاقه کنید.

سایر موارد:

پذیرش در رشته های پزشکی و رشته حقوق از مقطع لیسانس انجام می شود. مهم نیست که شما چه لیسانسی دارید. ولی باید در یک امتحان ورودی شرکت نمایید تا پس از قبولی در رشته پزشکی یا حقوق ادامه تحصیل دهید.
پروسه پذیرش در این دو رشته بسیار پیچیده است و حتما باید به سایت دانشگاه هایی که پزشکی ارائه می کنند مراجعه و مطالعه کرد.
ضمن اینکه ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر پزشکی نیز مشکلات خود را دارد و پزشکان ایرانی که بصورت مهاجر به کانادا می آیند اجازه کار ندارند مگر اینکه چندین دوره و امتحان متعدد را طی کنند. ( به بخش شغل یابی مراجعه نمایید)

همواره به ضرب العجل دانشگاه ها توجه داشته باشید. معمولا ضرب العجل دانشگاه های کانادا بین ماه های ژانویه و فوریه است. اگر از زمان مهلت گذشته باشد شانس اینکه درخواست شما مورد بررسی قرار گیرد خیلی کم است و ممکن است مجبور شوید یک سال دیگر صبر کنید.

آنانیکه مدتی بیش از 2 سال از اخذ آخرین مدرکشان گذشته باشد دانشجوی بزرگسال یا Mature Student نامیده می شوند. اینگونه افراد دارای شرایط جداگانه ای هستند که باید با مراجعه به بخش مربوطه مطلع شوند

IRANTO

در صورت تمایل ، لطفا فرم ارزیابی رایگان ما را تکمیل نمایید گروه مهاجرتی ایرانتو در تمامی مراحل در کنار شما بوده و موجبات تسریع در رسیدگی به پرونده شما را فراهم خواهد آورد

ایمیل:   mehran@iranto.ca

تلفن کانادا: 1000-505-604 (ونکوور)

مستقیم از تهران: ۹۷۱۱۸۷۴ یا ۸۵۵۲۱۱۱۱ پین ۵۵۰۶

مستقیم از شیراز: ۹۷۱۸۰۵۱

مستقیم از اصفهان: ۹۷۱۱۳۱۱

مستقیم از مشهد: ۹۷۱۶۷۵۶ پین ۵۵۰۶

(لطفاً بعد از ساعت ۹ شب به وقت ایران تماس بگیرید)