entrepreneur

کارآفرینان

halavi سازمان مهاجرتی ایرانتو زیر نظر کارشناس رسمی کانون مهاجران کانادا با مدیریت مهران حلوی با شماره عضویت R506545، آماده همکاری با شما هموطنان عزیزاست. در صورت تمایل ، لطفا
فرم ارزیابی رایگان
ما را تکمیل نمایید.  گروه مهاجرتی ایرانتو در تمامی مراحل در کنار شما بوده و موجبات تسریع در رسیدگی به پرونده شما را فراهم خواهد آورد.
شما می توانید از طریق ایمیل amin@iranto.ca و یا با شماره تلفن ۶۰۴۵۰۵۱۰۰۰

شماره مستقیم از تهران ۸۵۳۱۰۶۵۰ یا ۸۵۵۲۱۱۱۱ یا ۴۲۰۷۴۴۴۴ پین ۵۵۰۶     (لطفاً بعد از ساعت ۹ شب به وقت ایران تماس بگیرید.)

entrepreneurبرنامه جذب کارآفرینان اجازه می دهد متقاضیان با حداقل ۲ سال تجربه تجاری و داشتن شرایط مورد نظر با سرمایه خالص ۳۰۰،۰۰۰ دلار به کانادا مهاجرت کنند ، بطوریکه بتوانند مدیریت یا مالکیت حداقل یک سوم از يک فعالیت تجاری را حداقل به مدت یک سال از ۳ سال اقامت در کانادا بر عهده بگیرند.
– آنها بايد حرفه واجد شرايطي را مورد مديريت خود قرار داده باشند و درصدي از اين حرفه واجد شرايط را در طي حداقل دو سال از دوره پنجساله كار قبل از تاريخ ارائه تقاضا مورد كنترل و نظارت خود قرارداده باشند.
براساس مقررات متقاضي مهاجرت در اين گروه بايد حداقل ۳۵ امتياز از حداكثر ۱۰۰ امتياز كسب كند تا به عنوان مهاجر پذيرفته شود. طبق مقررات ۵ عامل در كسب امتياز متقاضي موثرند که عبارتند از: مقطع تحصيلي ، آشنايي به زبان انگليسي و زبان فرانسه ، تجربه كاري،سن، تناسب و سازگاري شخص با جامعه كانادا .

۱ـ مقطع تحصيلي :حداقل صفر تا حداكثر ۲۵ امتياز

۲۵ امتیاز برای مقطع فوق لیسانس یا دکترا
۲۲ امتياز براي مقاطع تحصيلي معادل فوق ليسانس
۲۰ امتياز براي مقطع ليسانس یا ۳ سال كارآموزي فني و حرفه اي
۱۵ امتياز براي فوق ديپلم یا ۱۴ سال تحصیل
۱۲ امتياز براي تحصيل بعد از ديپلم به مدت يك سال با مدرك
۵ امتياز براي ديپلم دبيرستان
۰ امتیاز برای زیر دیپلم

۲ـ زبان Language : حداقل ۰ تا حداكثر ۲۴:
تسلط کامل به زبان انگلیسی یا فرانسه ۱۶ امتیاز و زبان دوم ۸ امتیاز دیگر
(برای توانایی اولیه به زبان حداکثر ۲ تا ۸ امتیاز تعلق می گیرد))

۳ـ تجربه كاري Business Experience : حداقل ۲۰ حداكثر ۳۵ امتياز:
۳۵ امتياز براي پنج سال تجربه کاری
۳۰ امتیاز برای چهار سال
۲۵ امتیاز برای سه سال
۲۰ امتیاز برای دو سال

۴ـ سن Age :حداقل صفر تا حداكثر ۱۰ امتياز:
بین ۲۱ تا ۴۹ سال ۱۰ امتياز
کسر ۲ امتیاز برای هر سال كمتر از ۲۱ و یا بيشتر از ۴۹

۵ـ قابليت تطبيق و سازگاري Adaptability : حداقل صفر، حداكثر ۶ امتياز:
۶ امتیاز برای داشتن یک سفر یا تور تجاری به کانادا در طول پنج سال قبل از تاریخ درخواست مهاجرت
۶ امتیاز برای مشارکت در دعوت مهاجرتت تجاری مشترک بین دولت فدرال و ایالتی

برای کسب ۶ امتیاز فوق و شرکت در یکی از برنامه های مورد نظر ، می بایست با مقامات رسمی ایالت مورد نظر تماس بگیرید.

با توجه به حجم زیاد متقاضیان این بخش ، دولت مرکزی کانادا سالانه توانایی بررسی و پذیرش تنها ۱۰۰۰ تقاضا را دارد و کسانیکه بعد از جولای ۲۰۰۴ اقدام کرده باشند زودتر از ۲۰۰۷ به نتیجه نمی رسند .طبق جدول زمانبندی سازمان مهاجرت و شهروندی کانادا متوسط انتظار برای انجام پروسه بین ۳۳ تا ۶۳ ماه است که نسبت به مناطق مختلف متفاوت است . مثلا برای دمشق این مدت بین ۶۲ تا ۷۵ ماه است.

شرایط کود را با پر کردن  فرم ارزیابی بسنجید

 

Check Also

اسکیل ورکر نواسکوشیا ۲۰۱۵

ایرانتو: برنامه نیروی متخصص نوا سکوشیا از تاریخ ۱۹ می ۲۰۱۵ نیروی متخصص می پذیرد.این …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *