شنبه , 6 خرداد 1396 Saturday , 27 May 2017
صفحه اصلی / مهاجرت و شهروندی / مهاجرت دانشجویی و کارگری
worker-student

مهاجرت دانشجویی و کارگری

halavi سازمان مهاجرتی ایرانتو زیر نظر کارشناس رسمی کانون مهاجران کانادا با مدیریت مهران حلوی با شماره عضویت R506545، آماده همکاری با شما هموطنان عزیزاست. در صورت تمایل ، لطفا
فرم ارزیابی رایگان
ما را تکمیل نمایید.  گروه مهاجرتی ایرانتو در تمامی مراحل در کنار شما بوده و موجبات تسریع در رسیدگی به پرونده شما را فراهم خواهد آورد.
شما می توانید از طریق ایمیل amin@iranto.ca و یا با شماره تلفن ۶۰۴۵۰۵۱۰۰۰

شماره مستقیم از تهران ۸۵۳۱۰۶۵۰ یا ۸۵۵۲۱۱۱۱ یا ۴۲۰۷۴۴۴۴ پین ۵۵۰۶     (لطفاً بعد از ساعت ۹ شب به وقت ایران تماس بگیرید.)

worker-student
این کلاس اخیرا به مجموعه دسته بندی گروه های متقاضی مهاجرت افزوده شده و شامل دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاه های کانادا و کارگرانی می شود که بطور موقت وارد کشور می شوند.

با توجه به تجربه زندگی در کانادا و آشنایی این دو گروه با قوانین و برنامه های اقتصادی کشور، دولت کانادا اقامت دائم آنان را به نیروهای تازه وارد ترجیح داده است.

افرادی که شامل این گروه می شود:

– بخواهید در استانی به غیر از استان کبک اقامت کنید.

– نیروی کار موقتی باشید که حداقل ۲ سال به صورت تمام وقت و یا معادل آن در کانادا کار کرده باشید یا فارغ التحصیل یکی از موسسات آموزش عالی کانادا بوده و حداقل یک سال سابقه کار تمام وقت داشته باشید.

– تجربه خود را در کانادا با کار یا تحصیل مرتبط به دست آورده باشید.

– در زمان اشتغال به کار در کانادا و یا حداکثر تا یک سال پس از آن اقدام نمایید. (توجه داشته باشید شغل شما باید حتما یکی از مهارت های سطح ۰ ، A یا B دسته بندی مشاغل ملی کانادا (NOC) باشد.)

اگر به عنوان نیروی کار موقت اقدام می نمایید پرونده شما بر اساس دو مورد زیر بررسی خواهد شد:

* سابقه کاری
* توانایی شما در زبان های انگلیسی و فرانسه

اگر به عنوان شخصی که از موسسات آموزش عالی کانادا فارغ التحصیل شده و سابقه کار کانادایی دارد اقدام می نمائید پرونده شما بر اساس سه مورد زیر بررسی خواهد شد:

* سابقه کاری
* توانایی شما در زبان های انگلیسی و فرانسه و
* تحصیلات

متقاضی اصلی:

اگر متاهل هستید و همسر شما نیز واجد شرایط لازم می باشد، باید تصمیم بگیرید که کدام یک دارای شرایط بهتری برای اقدام از این طریق هستید تا به عنوان متقاضی اصلی اقدام به تشکیل پرونده نموده و دیگری به عنوان همراه در پرونده در نظر گرفته شود.

فارغ التحصیلان

فارغ التحصیلان باید واجد شرایط زیر باشند:

سابقه کاری

به عنوان یک فارغ التحصیل موسسات آموزش عالی کانادا باید یک سال سابقه کار تمام وقت (یا معادل آن) در کانادا پس از فارغ التحصیلی داشته باشید. سابقه کار شما باید در طول دو سال از زمان تشکیل پرونده اتفاق افتاده باشد.

شما ممکن است سابقه کاری خود را از راه درخواست اجازه کار برای فارغ التحصیلان( Post-Graduation Work Permit ) بدست آورده باشید. اجازه کار می تواند به مدت سه سال بدون محدودیت در نوع کار و یا جایی که در آن کار می کنید معتبر باشد. برای آنکه بتوانید از این طریق برای اقامت دائم کانادا اقدام نمایید باید حداقل یک سال سابقه کاری تمام وقت (سابقه کار تمام وقت به معنای ۳۷٫۵ ساعت کار در هفته) در یکی از مشاغل مهارت های سطح ۰ ،A یا B دسته بندی مشاغل ملی کانادا (NOC) داشته باشید و سابقه کاری شما باید در طول دو سال مانده به اقدام برای تشکیل پرونده اتفاق افتاده باشد.

توجه: در مهاجرت از طریق تجربه کانادایی سوابق کاری شما در طول زمان تحصیل در نظر گرفته نمی شود و تنها سوابق کاری پس از فارغ التحصیلی مد نظر قرار گرفته خواهد شد.

نکته: دسته بندی مشاغل ملی کانادا (NOC) سیستمی برای طبقه بندی مشاغل در اقتصاد کانادا است که شرح شغل، وظایف شغل، مهارت های لازم و تحصیلات مرتبط با آن شغل را ارائه می نماید.

باید توجه داشته باشد که اگر بدون داشتن اجازه کار (Work Permit) در کانادا کار کرده اید یا کار شما جزو مهارت های سطح ۰ ، A یا B دسته بندی مشاغل ملی کانادا (NOC) نیست و یا سابقه کار شما پس از فارغ التحصیلی کمتر از یک سال است نمی توانید از این طریق برای کسب اقامت دائم کانادا اقدام نمایید.

تحصیلات:

تحصیلات شما تنها زمانی برای کسب اقامت دائم کانادا از طریق تجربه کانادایی قابل استفاده خواهد بود که تحصیلات خود را در یکی از موسسات آموزش عالی کانادا انجام داده باشید. برای این کار لازم است:

* تحصیلات عالیه شما به مدت حداقل دو سال به صورت تمام وقت در یکی از موسسات عالی کانادا انجام شده باشد. یا
* یک سال تحصیل در مقطع فوق لیسانس در کانادا همراه با یک سال تحصیل دانشگاهی در کانادا به عنوان دوره لازم برای پذیرفته شدن در مقطع فوق لیسانس (در مجموع دو سال)

توجه: واحد های مربوط به زبان های انگلیسی و فرانسه به عنوان زبان دوم به عنوان تحصیلات در کلاس تجربه کانادایی محسوب نمی شود.

* تحصیلات باید در موسسات عالی خصوصی یا دولتی کانادا مانند کالج ها و دانشگاهها انجام شده باشد یا  CEGEP های خصوصی

آشنایی به زبان های انگلیسی و فرانسه:

در کلاس تجربه کانادایی سطح زبان شما بر اساس شغل و تخصص شما سنجیده خواهد شد و باید متناسب با شغل و پیشه شما باشد. ملزومات شغل شما با معیار طبقه بندی مشاغل ملی کانادا سنجیده می شود.

چنانچه به هر دو زبان انگلیسی و فرانسه آشنایی دارید باید با توجه به اینکه به کدام زبان تسلط بیشتری دارید، آن زبان را به عنوان زبان رسمی اول خود معرفی نمائید. توجه داشته باشید در مهاجرت از طریق تجربه کانادایی تنها زبان رسمی اول
شما مورد سنجش قرار خواهد گرفت.

شرایط خود را با پر کردن فرم ارزیابی بسنجید

Check Also

اسکیل ورکر نواسکوشیا ۲۰۱۵

ایرانتو: برنامه نیروی متخصص نوا سکوشیا از تاریخ ۱۹ می ۲۰۱۵ نیروی متخصص می پذیرد.این …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *