Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now
Email address
Secure and Spam free...
صفحه اصلی / خبرهای کانادا / فهرست تغییرات مثبت قانون شهروندی پس از تصویب لایحه C-6

فهرست تغییرات مثبت قانون شهروندی پس از تصویب لایحه C-6

سرانجام پس از کشمکش های فراوان در پارلمان ، لایحه اصلاح قانون شهروندی امروز به امضای فرماندار کل کانادا رسید و قانون شد.

سه سال پیش دقیقا در چنین روزی با تصویب لایحه C-24 شرایط برای کسب شهروندی کانادا بسیار دشوارتر شد و هزاران نفر که برای آینده خود برنامه ریزی کرده بودند با تصویب آن لایحه دچار سردرگمی شدند. ولی امروز با امضای لایحه C-6  ، عملا شرایط کسب شهروندی بجز یک مورد همچون دوران قبل از ۲۰ ژوئن ۲۰۱۴ شد .

بخشی از تغییرات از امروز اجرایی خواهند بود.

به این ترتیب که در مرحله اول که از همین امروز اجرایی شده، افراد دارای شهروندی دوگانه، در صورت ارتکاب جرم، همانند سایر کانادایی‌ها در محاکم قضایی دادرسی می‌شوند،.

** مهاجران پس از دریافت شهروندی مجبور به تاکید بر قصد حضور و زندگی در خاک کانادا نیستند و نیازی به امضای فرم” قصد اقامت” در کشور ندارند.

**همچنین شرط حداقل سن برای دریافت شهروندی هم در همین زمان حذف می‌شود و افراد زیر سن قانونی هم می‌توانند بدون نیاز به حضور سرپرست و یا قیم  برای شهروندی اقدام کنند.

**از سوی دیگر افرادی که دوران محکومیت مشروط را می گذارند امکان کسب شهروندی ، قسم خوردن و یا محاسبه زمان محکومیت به عنوان بخشی از مدت زمان مورد نیاز حضور فیزیکی برای کسب شهروندی را نخواهند داشت.

بخش اصلی تغییرات از پاییز امسال اجرا خواهد شد. هنوز زمان دقیق اجرای این بخشها اعلام نشده است .

اهم نکات تغییر یافته  قانون شهروندی  به این شرح است :

** طبق قانون قدیمی هر نفر باید چهار سال از شش سال آخر و همچنین دست کم ۱۸۳ روز از هر کدام از سالها را در کانادا به سر برده باشد. آنها همچنین باید مدارکی را مبنی بر پرداخت مالیات در تمامی این سالها ارائه دهند.

ولی از پاییز هر نفر باید سه سال از پنج سال را در کانادا به سر برده باشد و نیازی به پر کردن ۱۸۳ روز در هر سال هم نیست. مدارک پرداخت مالیات سه سال به هنگام درخواست شهروندی مورد نیاز خواهد بود.

**دانشجویان و کارگران خارجی موقت قبلا نمی توانستند زمانی را که قبل از دریافت کارت اقامت  دائم (PR)در کانادا بودند را به عنوان زمان مورد نیاز برای درخواست شهروندی به حساب بیاورند ومبنای محاسبه مدت زمانی است که پس از دریافت کار اقامت در کانادا حضور داشتند.

اما با قانون شدن لایحه جدید ، هر روز زندگی دانشجویان و  کارگران خارجی در کانادا به عنوان یک نصف روز محاسبه شده و تا ۳۶۵ روز به زمان حضور فیزیکی آنها اضافه خواهد شد.

**تست ویا ارائه مدرک تسلط به  زبان برای داوطلبان شهروندی که بار دیگرتنها  برای افراد بین ۱۸ تا ۵۴ سال اجباری خواهد بود در حالیکه در سالهای اخیر تست زبان برای افراد بین ۱۴ تا ۶۵ سال الزامی شده بود .

با این حال هزینه درخواست شهروندی کاهشی نسبت به گذشته نداشته و از سوی دیگر جریمه تقلب در مدارک شهروندی که از یک سال زندان وهزار دلار جریمه نقدی به یکصد هزار دلار جریمه نقدی و پنج سال زندان افزایش یافته بود ، بدون تغییر باقی می ماند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *