Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now
Email address
Secure and Spam free...
صفحه اصلی / خبرهای مهاجرت / تغییرات مهمی در قانون شهروندی کانادا در هفته آینده

تغییرات مهمی در قانون شهروندی کانادا در هفته آینده

تغییرات قوانین شهروندی کانادا میتواند برای ساکنان دائم کانادا، فرایند تابعیت سریع تر و ساده‌تر شهروندی را پس از اقدامات کلیدی موجود در Bill C-6 “تغییرات در قانون شهروندی”، در هفته آینده در ۱۱ اکتبر به اجرا در آورند.

بر اساس سخنرانی احمد حسن وزیر مهاجرت کانادا در تاریخ ۴ اکتبر، ایشان اظهار داشت مشتاقانه منتظر تغییرات جدیدی در نحوه دریافت اقامت دائم هستیم. در ماه ژوئن سال گذشته قانون C-6 اجرا شد ولی برخی از مفاد مهم آن به اجرا نرسید که دولت اعلام کرد برخی از آنها در پاییز امسال اجرایی خواهد شد.

همه افرادی که اقامت دائم دارند میخواهند شهروند کانادا شوند و این آرزوی ماست، چون ما ارزش شهروندی کانادا را داریم و درک میکنیم. ایشان همچنین اشاره کردند “ما اهمیت و نقش مثبت مهاجران را در اقتصاد، جامعه و فرهنگ خود درک میکنیم”.

وی افزود: ‘ما مسئولیت داریم تا مسیر خود را برای شهروندی کانادا تضمین کنیم.’

در میان تغییراتی که در ۱۱ اکتبر اعمال می‌شوند، اقدامات مربوط به تعداد روزهایی است که یک متقاضی باید قبل از تقاضای شهروندی به عنوان یک مقیم دائم صرف کند و چگونه این روزها محاسبه می‌شود.

پیش از این، متقاضیان شهروندی مجبور به جمع آوری ۱۴۶۰ روز (چهار سال) اقامت در کانادا در یک دوره شش ساله بودند.
پس از این تغییرات، متقاضیان فقط نیاز به ۱۰۹۵ روز (سه سال) اقامت در کانادا را در یک دوره ۵ ساله دارند.

علاوه بر این، افرادی که در زمان کار در کانادا یا تحصیل یا به عنوان پناهنده قبل از تبدیل شدن به اقامت دائم در کانادا حضور داشته باشند، می توانند تا ۳۶۵ روز از این زمان به عنوان یک اقامت موقت در مقایسه با روزهای اقامت خود، لحاظ کنند.

در چنین مواردی، هر روز کامل در کانادا برای چنین موردی اقامت موقت شمرده می‌شود و به عنوان یک نیم روز (به عبارت دیگر، برای هر دو روز در کانادا، یک روز) ممکن است به واجد شرایط بودن شهروندی اضافه شود (تا حداکثر ۳۶۵ روز).

این شرایط برای افرادی که به صورت تحصیلی در کانادا حضور دارند تغییر مهمی است که می‌توانند از دوران ویزای تحصیلی خود برای واجد شرایط بودن خود برای گرفتن شهروندی خود استفاده نمایند.

این تغییرات در قانون شهروندی نیز در تاریخ ۱۱ اکتبر اعمال خواهد شد.

 

قوانین قبلیقوانین جدید
حضور ۴ سال در ۶ سال گذشته در خاک کانادا برای دریافت شهروندیحضور ۳ سال در ۵ سال گذشته در خاک کانادا برای دریافت شهروندی
ارائه فایل‌های مالیاتی و درامدی ۴ سال در ۶ سال گذشته مربوط به زمانهایی که در کانادا حضور داشته استارائه فایل‌های مالیاتی و درامدی ۳ سال در ۵ سال گذشته مربوط به زمانهایی که در کانادا حضور داشته است
در هر سال از ۴ سال در ۶ سال گذشته متقاضی میبایست ۱۸۳ روز را در خاک کانادا حضور داشته باشداین قانون حذف شد
زمان‌هایی لحاظ میشود که متقاضی در کانادا اقامت دائم داشته باشدتمامی زمانهایی(ویزای کاری، تحصیلی، پناهندگی و …) که متقاضی در کانادا حضور داشته (با شرایطی) جزء این ۳ سال منظور خواهد شد
متقاضیان بین ۱۴ تا ۶۴ سال می‌بایست مدرک زبان و امتحان سیتیزنشیپ ارائه دهندمتقاضیان بین ۱۸ تا ۵۴ سال می‌بایست مدرک زبان و امتحان سیتیزنشیپ ارائه دهند

در اوایل امسال در ماه ژوئن، مقررات دیگر C-6 به اجرا در آمد. این شامل لغو مقررات قبلی بود که متقاضیان قصد ادامه تحصیل در کانادا را در صورت تسلط بر شهروندان داشتند. یکی دیگر از مقررات که در آن زمان لغو شد، این بود که شهروندان دوگانه در کانادا که به جرم خیانت، جاسوسی و تروریسم محکوم شده اند. اکنون با سیستم قضایی کانادا با آنها برخورد می کنند و مانند سایر شهروندان کانادایی که قوانین را نقض می کنند، در حالی که قبلا شهروندی آنها لغو میشد.

شهروندی کانادا یکی از محبوب ترین اقامت‌ها در سطح جهان است، زیرا اول و مهمتر از همه، شهروندان کانادایی می‌توانند درخواست گذرنامه کانادایی را بدست آورند و صاحب یکی از با ارزش ترین پاسپورت‌ها در جهان باشند. علاوه بر این، شهروندان می‌توانند بدون نیاز به ویزا به کانادا رفت و آمد داشته باشند تا بتوانند وضعیت خود را حفظ کنند. شهروندان نیز میتوانند برای اداره سیاسی رأی دهند و به آنها بپیوندند و به آنها مشارکت کامل در یکی از دموکراسی های بزرگ جهان داشته باشند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *