شنبه , 7 اسفند 1395 Saturday , 25 February 2017
صفحه اصلی / اطلاعات و راهنمایی / تحصیل / دریافت پذیرش تحصیلی
پذیرش از دانشگاه
پذیرش از دبیرستان ها
mcgill

دریافت پذیرش تحصیلی
پذیرش از دانشگاه
پذیرش از دبیرستان ها

کانادا دارای حدود 80 دانشگاه و 220 کالج است. سالیانه بیش از 130,000 دانشجو از خارج از کانادا جهت تحصیل به کانادا می آیند .
مقررات پذیرش دانشگاه ها بسیار متفاوت است و در شیوه پذیرش دانشجو مستقل عمل می کنند.سطح علمی اکثر دانشگاه های کانادا بسیار بالا بوده و شهرت بین المللی دارند.
با این حال تنها 10 درصد از ظرفیت پذیرش دانشگاه ها به متقاضیان بین المللی اختصاص دارد و بقیه در اختیار شهروندان و مهاجران است.

اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی می تواند سریع ترین راه برای ورود به کانادا باشد. از آنجاییکه در برخی از کشورها منجمله ایران، روند بررسی تقاضای مهاجرت به کانادا بسیار طولانی است،آن دسته از افرادیکه خواهان اخذ اقامت دائم در کانادا در مدت کوتاهتری هستند (درصورت دارا بودن شرایط مربوطه) از طریق ویزای تحصیلی اقدام می کنند.


برخی امتیازات دریافت ویزای تحصیلی عبارتند از:

– روند صدور ویزای تحصیلی بسیار کوتاه بوده و در صورت اخذ پذیرش تحصیلی و انجام امور مربوطه از طریق سفارت کانادا در آنکارا در کمترین زمان ممکن می توان وارد کشور کانادا شد .

– با تکمیل یک دوره تحصیلی 2 ساله در کانادا می توان از 5 امتیاز جهت درخواست اقامت دائم برخوردار شد .

بر اساس مصوبه اخیر وزارت مهاجرت و شهروندی، دانشجویان می توانند پس از طی دو سال از تحصیل، از داخل کانادا برای اخذ اقامت دائم و مهاجرت تحت “گروه تجربه کانادایی” ، درخواست نمایند.

– امکان تقاضا برای اقامت دائم جهت افراد دارای ویزای تحصیلی از داخل کانادا میسر بوده و زمان لازم جهت روند این امر کمتر از زمان مورد نیاز در صورت اقدام از خارج از کانادا است .

– از آنجا که حداقل 3 سال اقامت جهت اخذ شهروندی کانادا لازم است، هر سال تحصیل در کانادا با ویزای تحصیلی معادل 6 ماه اقامت محسوب شده، لذا این افراد پس از اخذ اقامت دائم سریعتر موفق به دریافت شهروندی می شوند .

– در بعضی موارد پس از دریافت ویزای تحصیلی تحت شرایطی اقدام جهت تقاضای اقامت دائم عملی تر است .

– پس از اخذ اقامت، یافتن کار با داشتن مدرک از موسسات آموزش عالی کانادا ساده تر است .

البته شهریه تحصیل برای دانشجویان بین المللی حدود 3 برابر مهاجرین و شهروندان عادی است . متوسط شهریه برای یک سال با هزینه های اقامت در حدود 20 الی 25 هزار دلار کانادا است .بنابراین کسانی که از وسع مالی لازم برخوردار نیستند ، بهتر است در صورت داشتن شرایط ، ابتدا مراحل مهاجرت را طی نمایند و سپس ادامه تحصیل دهند.

اخذ پذیرش تحصیلی می تواند مستقیما توسط فرد متقاضی یا وکلا و شرکت های حقوقی انجام گیرد.

ویزای تحصیلی حداکثر تا پایان تحصیل اعتبار دارد مگر اینکه دانشجو بتواند امکان ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر را فراهم کند.
اکثر دانشجويان خارجي نياز به اخذ مجوز تحصيلي دارند. مگر اینکه مایل باشید در يك برنامه آموزشی 6 ماهه و يا كمتر مثل دوره زبان شرکت کنند.

برای یافتن شرایط اخذ پذیرش از مدارس زیان می توانید به این سایت مراجعه کنید

halavi سازمان مهاجرتی ایرانتو زیر نظر کارشناس رسمی کانون مهاجران کانادا با مدیریت مهران حلوی با شماره عضویت R506545، آماده همکاری با شما هموطنان عزیزاست. در صورت تمایل ، لطفا
فرم ارزیابی رایگان
ما را تکمیل نمایید.  گروه مهاجرتی ایرانتو در تمامی مراحل در کنار شما بوده و موجبات تسریع در رسیدگی به پرونده شما را فراهم خواهد آورد.
شما می توانید از طریق ایمیل [email protected] و یا با شماره تلفن ۶۰۴۵۰۵۱۰۰۰

شماره مستقیم از تهران ۸۵۳۱۰۶۵۰ یا ۸۵۵۲۱۱۱۱ یا ۹۷۱۱۸۷۴ پین ۵۵۰۶ بعد از ۹ شب به وقت ایران
اصفهان ۵۹۷۱۱۳۱۱ و مشهد ۹۷۱۷۰۳۶ پین ۵۵۰۶       (لطفاً بعد از ساعت ۹ شب به وقت ایران تماس بگیرید.)

اداره مهاجرت كانادا بطور عادي مجوز دانشجوئي را صادر مي كند . دانشجويان بين المللي در واقع ديداركنندگان موقت از كانادا محسوب مي شوند. آنها بايد در هنگام ورود اداره مهاجرت كانادا را متقاعد كنند كه قصدشان از ورود به خاك كانادا ماهيتي موقتي دارد.
اگر متقاضي از يك مؤسسه آموزشي كانادايي نامه پذيرش دريافت كرده باشد و همچنين پول كافي جهت شهريه و هزينه هاي زندگي در كانادا داشته باشد. در برخي موارد، اداره مهاجرت كانادا ممكن است از متقاضيان بخواهد تحت آزمايشات پزشكي قرار گيرند. بعلاوه دارندگان مجوز دانشجويي بايد تقاضاي رواديد گردشگري را بدهند و آن را دريافت دارند( مگر اينكه شهروند كشورهايي باشند كه معاف از رواديد محسوب مي شوند).

اخذ پذیرش از دانشگاه های کانادا زمان و پشتکار زیادی می طلبد . شاید لازم باشد همزمان از چند دانشگاه درخواست نمایید که خوب طبیعتا هزینه بیشتری نیز طلب خواهد کرد .( شامل هزینه درخواست ، ترجمه و ارسال مدارک به صورت جداگانه). ضمن اینکه دانشجویان بین الملل نمی توانند از کمک های مالی یا وام تحصیلی بهره مند شوند.

می توان گفت مهمترین پارامتر پذیرش ، نمرات شما در مقطع قبلی از جمله دوره دبیرستان یا دانشگاه است. در واقع ورود به دانشگاه های کانادا نوعی مسابقه است که هر کس سابقه علمی بهتری داشته باشد موفق تر است. برای همین، خیلی ها ترجیح می دهند قبل از اینکه بفکر درخواست باشند، واحد هایی را که با نمره کم گذرانده اند مجددا در دبیرستان
بزرگسالان یا واحدهای دانشگاه آزاد بگذرانند تا نمره بهتری را ارائه کنند

 

Check Also

toefl3

آزمون تافل

آزمون تافل (TOEFL) توسط سرويس سنجش تحصيلي (ETS) دانشگاه پرينستون (Princeton) برگزار مي‌شود. اين آزمون، …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *