سه شنبه , 5 بهمن 1395 Tuesday , 24 January 2017
صفحه اصلی / اطلاعات و راهنمایی / مهاجرت و شهروندی / مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

halavi سازمان مهاجرتی ایرانتو زیر نظر کارشناس رسمی کانون مهاجران کانادا با مدیریت مهران حلوی با شماره عضویت R506545، آماده همکاری با شما هموطنان عزیزاست. در صورت تمایل ، لطفا
فرم ارزیابی رایگان
ما را تکمیل نمایید.  گروه مهاجرتی ایرانتو در تمامی مراحل در کنار شما بوده و موجبات تسریع در رسیدگی به پرونده شما را فراهم خواهد آورد.
شما می توانید از طریق ایمیل [email protected] و یا با شماره تلفن ۶۰۴۵۰۵۱۰۰۰

شماره مستقیم از تهران ۸۵۳۱۰۶۵۰ یا ۸۵۵۲۱۱۱۱ یا ۹۷۱۱۸۷۴ پین ۵۵۰۶ بعد از ۹ شب به وقت ایران
اصفهان ۵۹۷۱۱۳۱۱ و مشهد ۹۷۱۷۰۳۶ پین ۵۵۰۶       (لطفاً بعد از ساعت ۹ شب به وقت ایران تماس بگیرید.)


اطلاعیه مهاجرت سرمایه گذاری فدرال
در حال حاضر دولت فدرال پرونده های این کتگوری را قبول نمی کند. اطلاعات زیر در مورد شرایط آخرین باری که این کتگوری باز بود می باشد. به محض باز شدن مجدد این کتگوری، شرایط جدید را در این صفحه به اطلاع شما می رسانیم. 
با تشکر، مهران حلوی

قابل توجه شما عزیزان- به دلیل بسته بودن سرمایه گذاری فدرال و کبک در حال حاضر مهاجرت از طریق سرمایه گذاری فقط از طریق دولت های استانی انجام میپذیرد.
کانادا از مهاجران بازرگانی که از توانايي مالی و شخصی و همچنین منابع
مورد نياز براي سرمايه گذاري يا تاسيس واحدهاي تجاري برخوردارند ، استقبال مي کند متقاضيان سرمايه گذار مي بايست حداقل 1،600،000 دلار سرمايه خالص داشته باشند. آنها بايد 800،000 دلار سرمايه گذاري كنند و آن را به اداره كل درآمد كانادا تحويل دهند. اين سرمايه به تدريج به استانها و مناطق كانادا تخصيص داده مي شود. اين دولتها از اين وجوه براي ايجاد اشتغال و توسعه اقتصادي استفاده خواهند كرد. كل اين سرمايه (بدون احتساب سود) پس از حد اکثر ۵ سال و 2 ماه به سرمايه گذار بازپرداخت مي شود. بازپرداخت اين پول توسط دولت هاي استاني و منطقه اي تضمين مي شود.

سرمايه گذار بايد:
– حرفه واجد شرايطي را مورد مديريت خود قرار داده باشد و درصدي از اين حرفه واجد شرايط را در طي حداقل دو سال از دوره پنجساله كار قبل از تاريخ ارائه تقاضا مورد كنترل و نظارت خود داشته باشد يا
– حداقل معادل پنج كار تمام وقت را در زمينه كاري خود مديريت کرده باشد آنهم در طي حداقل دو سال از دوره پنجساله قبل از تاريخ ارائه تقاضا و یا
– ترکیبی از دو مورد فوق

– سرمايه گذاران لزوماً نبايد حرفه اي را در كانادا ايجاد كنند
– به محض پذيرفته شدن به كانادا هيچ گونه شرايط مهاجرتي به فرد مهاجر تحميل نخواهد شد.

همچنین براساس مقررات متقاضي مهاجرت در اين گروه بايد حداقل 35 امتياز از حداكثر 100 امتياز كسب كند تا به عنوان مهاجر پذيرفته شود. طبق مقررات 5 عامل در كسب امتياز متقاضي موثرند که عبارتند از: مقطع تحصيلي ، آشنايي به زبان انگليسي و زبان فرانسه ، تجربه كاري،سن، تناسب و سازگاري شخص با جامعه كانادا .

1ـ مقطع تحصيلي :حداقل صفر تا حداكثر 25 امتياز

25 امتیاز برای مقطع فوق لیسانس یا دکترا
22 امتياز براي مقاطع تحصيلي معادل فوق ليسانس
20 امتياز براي مقطع ليسانس یا 3 سال كارآموزي فني و حرفه اي
15 امتياز براي فوق ديپلم یا 14 سال تحصیل
12 امتياز براي تحصيل بعد از ديپلم به مدت يك سال با مدرك
5 امتياز براي ديپلم دبيرستان
0 امتیاز برای زیر دیپلم

2ـ زبان Language : حداقل 0 تا حداكثر 24:
تسلط کامل به زبان انگلیسی یا فرانسه 16 امتیاز و زبان دوم 8 امتیاز دیگر
(برای توانایی اولیه به زبان حداکثر 2 تا 8 امتیاز تعلق می گیرد))

3ـ تجربه كاري Business Experience : حداقل 20 حداكثر 35 امتياز:
35 امتياز براي پنج سال تجربه کاری
30 امتیاز برای چهار سال
25 امتیاز برای سه سال
20 امتیاز برای دو سال

4ـ سن Age :حداقل صفر تا حداكثر 10 امتياز:
بین 21 تا 49 سال 10 امتياز
کسر 2 امتیاز برای هر سال كمتر از 21 و یا بيشتر از 49

5ـ قابليت تطبيق و سازگاري Adaptability : حداقل صفر، حداكثر 6 امتياز:
6 امتیاز برای داشتن یک سفر یا تور تجاری به کانادا در طول پنج سال قبل از تاریخ درخواست مهاجرت
6 امتیاز برای مشارکت در دعوت مهاجرتت تجاری مشترک بین دولت فدرال و ایالتی

برای کسب 6 امتیاز فوق و شرکت در یکی از برنامه های مورد نظر ، می بایست با مقامات رسمی ایالت مورد نظر تماس بگیرید.

وکلای سازمان مهاجرت ایرانتو با همکاری برخی از شرکت ها با با ایجاد تسهیلاتی، ضمن دریافت 180,000 دلار کانادا، ویزای دائم کانادا را اخذ میکند
 
  شرایط خود را با پر کردن فرم ارزیابی بسنجید

پیوندهای دیگر:
سایر پیوندها:
مهاجرت به کانادا- مهاجرت از طریق نیروی کار ماهر فدرال
مهاجرت به کانادا- مهاجرت از طریق کارآفرینی
مهاجرت به کانادا- مهاجرت از طریق افراد خود اشتغال
مهاجرت به کانادا- مهاجرت از طریق حرفه و تخصص کبک
مهاجرت به کانادا- مهاجرت از طریق روش خویشاوندی
مهاجرت به کانادا- مهاجرت از طریق انتخاب استانی PNP
مهاجرت به کانادا- مهاجرت از طریق تجربه کانادایی (ویژه کارگران موقت و دانشجویان)

Check Also

nova scotia flag

اسکیل ورکر نواسکوشیا ۲۰۱۵

ایرانتو: برنامه نیروی متخصص نوا سکوشیا از تاریخ ۱۹ می ۲۰۱۵ نیروی متخصص می پذیرد.این …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *