سه شنبه , 5 بهمن 1395 Tuesday , 24 January 2017
entrepreneur

کارآفرینان

halavi سازمان مهاجرتی ایرانتو زیر نظر کارشناس رسمی کانون مهاجران کانادا با مدیریت مهران حلوی با شماره عضویت R506545، آماده همکاری با شما هموطنان عزیزاست. در صورت تمایل ، لطفا
فرم ارزیابی رایگان
ما را تکمیل نمایید.  گروه مهاجرتی ایرانتو در تمامی مراحل در کنار شما بوده و موجبات تسریع در رسیدگی به پرونده شما را فراهم خواهد آورد.
شما می توانید از طریق ایمیل [email protected] و یا با شماره تلفن ۶۰۴۵۰۵۱۰۰۰

شماره مستقیم از تهران ۸۵۳۱۰۶۵۰ یا ۸۵۵۲۱۱۱۱ یا ۹۷۱۱۸۷۴ پین ۵۵۰۶ بعد از ۹ شب به وقت ایران
اصفهان ۵۹۷۱۱۳۱۱ و مشهد ۹۷۱۷۰۳۶ پین ۵۵۰۶       (لطفاً بعد از ساعت ۹ شب به وقت ایران تماس بگیرید.)

entrepreneurبرنامه جذب کارآفرینان اجازه می دهد متقاضیان با حداقل 2 سال تجربه تجاری و داشتن شرایط مورد نظر با سرمایه خالص 300،000 دلار به کانادا مهاجرت کنند ، بطوریکه بتوانند مدیریت یا مالکیت حداقل یک سوم از يک فعالیت تجاری را حداقل به مدت یک سال از 3 سال اقامت در کانادا بر عهده بگیرند.
– آنها بايد حرفه واجد شرايطي را مورد مديريت خود قرار داده باشند و درصدي از اين حرفه واجد شرايط را در طي حداقل دو سال از دوره پنجساله كار قبل از تاريخ ارائه تقاضا مورد كنترل و نظارت خود قرارداده باشند.
براساس مقررات متقاضي مهاجرت در اين گروه بايد حداقل 35 امتياز از حداكثر 100 امتياز كسب كند تا به عنوان مهاجر پذيرفته شود. طبق مقررات 5 عامل در كسب امتياز متقاضي موثرند که عبارتند از: مقطع تحصيلي ، آشنايي به زبان انگليسي و زبان فرانسه ، تجربه كاري،سن، تناسب و سازگاري شخص با جامعه كانادا .

1ـ مقطع تحصيلي :حداقل صفر تا حداكثر 25 امتياز

25 امتیاز برای مقطع فوق لیسانس یا دکترا
22 امتياز براي مقاطع تحصيلي معادل فوق ليسانس
20 امتياز براي مقطع ليسانس یا 3 سال كارآموزي فني و حرفه اي
15 امتياز براي فوق ديپلم یا 14 سال تحصیل
12 امتياز براي تحصيل بعد از ديپلم به مدت يك سال با مدرك
5 امتياز براي ديپلم دبيرستان
0 امتیاز برای زیر دیپلم

2ـ زبان Language : حداقل 0 تا حداكثر 24:
تسلط کامل به زبان انگلیسی یا فرانسه 16 امتیاز و زبان دوم 8 امتیاز دیگر
(برای توانایی اولیه به زبان حداکثر 2 تا 8 امتیاز تعلق می گیرد))

3ـ تجربه كاري Business Experience : حداقل 20 حداكثر 35 امتياز:
35 امتياز براي پنج سال تجربه کاری
30 امتیاز برای چهار سال
25 امتیاز برای سه سال
20 امتیاز برای دو سال

4ـ سن Age :حداقل صفر تا حداكثر 10 امتياز:
بین 21 تا 49 سال 10 امتياز
کسر 2 امتیاز برای هر سال كمتر از 21 و یا بيشتر از 49

5ـ قابليت تطبيق و سازگاري Adaptability : حداقل صفر، حداكثر 6 امتياز:
6 امتیاز برای داشتن یک سفر یا تور تجاری به کانادا در طول پنج سال قبل از تاریخ درخواست مهاجرت
6 امتیاز برای مشارکت در دعوت مهاجرتت تجاری مشترک بین دولت فدرال و ایالتی

برای کسب 6 امتیاز فوق و شرکت در یکی از برنامه های مورد نظر ، می بایست با مقامات رسمی ایالت مورد نظر تماس بگیرید.

با توجه به حجم زیاد متقاضیان این بخش ، دولت مرکزی کانادا سالانه توانایی بررسی و پذیرش تنها 1000 تقاضا را دارد و کسانیکه بعد از جولای 2004 اقدام کرده باشند زودتر از 2007 به نتیجه نمی رسند .طبق جدول زمانبندی سازمان مهاجرت و شهروندی کانادا متوسط انتظار برای انجام پروسه بین 33 تا 63 ماه است که نسبت به مناطق مختلف متفاوت است . مثلا برای دمشق این مدت بین 62 تا 75 ماه است.

شرایط کود را با پر کردن  فرم ارزیابی بسنجید

 

Check Also

nova scotia flag

اسکیل ورکر نواسکوشیا ۲۰۱۵

ایرانتو: برنامه نیروی متخصص نوا سکوشیا از تاریخ ۱۹ می ۲۰۱۵ نیروی متخصص می پذیرد.این …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *