دوشنبه , 8 خرداد 1396 Monday , 29 May 2017

اخذ اقامت و پاسپورت گرانادا

گرانادا کشوری کوچک ولی فوق العاده زیبا و بکر در دریای کارائیب، به بهشت روی زمین و جزیره ادویه‌ها شهرت دارد. گرانادا در جنوب شرقی فلوریدا و شمال ونزوئلا واقع شده است. جمعیت این کشور حدود ۱۱۰.۰۰۰ نفر با مساحتی حدود ۳۴۴ کیلومتر مربع است. مردم این کشور به دو زبان انگلیسی و فرانسه صحبت می‌کنند. گرانادا با داشتن بازار عظیم توریست کانادا، امریکا و اروپا تقاضای جهانی را برای سرمایه‌گذارانی که به دنبال شرایط مناسب سرمایه‌گذاری و پاسپورت دوم هستند افزایش داده است. ازاین‌رو، برنامه تابعیت و شهروندی کشور گرانادا، در سال ۲۰۱۳ رسماً به صورت فعال افتتاح گردید.

مزایای مهاجرت سرمایه گذاری گرانادا:

– سفر به بیش از ۱۰۰ کشور دنیا از جمله کشورهای عضو شنگن و چین بدون ویزا

– پردازش سریع ، حدود ۴ ماه

– در بر گرفتن فرزندان زیر ۲۵ سال و والدین بالای ۶۵ سال

– بدون نیاز به اقامت فیزیکی

– بدون نیاز به سفر به گرانادا در طی پردازش درخواست متقاضی

– بدون نیاز به مصاحبه، تحصیلات یا سابقه مدیریتی

                                                                               ***

روش‌ های سرمایه گذاری برای مهاجرت به گرانادا:

 ۱-خرید ملک: خرید یک ملک حداقل به ارزش ۳۵۰,۰۰۰ دلار و نگهداری آن به مدت حداقل۴سال 

 ۲-سرمایه گذاری بدون بازگشت: پرداخت ۲۰۰ هزار دلار کمک بلاعوض تا سقف خانواده ۴ نفره،پرداخت ۲۵,۰۰۰ دلار جهت هر نفر اضافه

                                                           ***

روش اول: خرید ملک

 پروژه املاک دارچین کوهی، املاکی است که در دامنه کوه قرار گرفته که فقط دو مایل با ساحل Grand Anse (یکی از زیبا ترین سواحل در دنیا) فاصله دارد.

متقاضیان بایستی حداقل ۳۵۰ هزار دلار امریکا برای مدت حداقل ۴ سال در این املاک سرمایه گذاری کنند، لازم به ذکر است این مبلغ برای یک خانواده ۴ نفره میباشد که برای هر نفر اضافه مبلغ ۲۵ هزار دلار امریکا در نظر گرفته شده است.

هزینه های دولتی:

یک خانواده تا ۴ نفر :               ۵۰ هزار دلار امریکا

هر نفر اضافه (واجد شرایط):     ۲۵ هزار دلار امریکا

هزینه پردازش پرونده:

متقاضی اصلی:     ۱۴۷۵۰ دلار امریکا

همسر متقاضی:    ۴۴۰۰  دلار امریکا

فرزندان زیر ۱۸ سال بازای هر نفر:   ۳۴۰۰  دلار امریکا

فرزندان بالای ۱۸ و والدین بالای ۶۵ بازای هر نفر:   ۲۰۰۰ دلار امریکا

هزینه بررسی صحت اطلاعات:

متقاضی و همسر متقاضی بازای هر نفر:  ۵۰۰۰ دلار امریکا

فرزندان بین ۱۲ تا ۱۷ سال بازای هر نفر:  ۲۰۰۰ دلار امریکا

فرزندان بالای ۱۸ و والدین بالای ۶۵ بازای هر نفر:   ۵۰۰۰ دلار امریکا

                                                           ***

روش دوم: سرمایه گذاری بدون بازگشت

پرداخت حداقل ۲۰۰ هزار دلار امریکا برای یک خانواده ۴ نفره. برای هر نفر اضافه (واجد شرایط) مبلغ ۲۵ هزار دلار امریکا در نظر گرفته شده است.

 هزینه پردازش پرونده:

متقاضی اصلی، همسر و فرزندان بالای ۱۸ سال و والدین بالای ۶۵ سال بازای هر نفر:   ۱۴۷۵۰ دلار امریکا

فرزندان زیر ۱۸ سال:   ۳۴۰۰ دلار امریکا

هزینه بررسی صحت اطلاعات:

متقاضی و همسر متقاضی بازای هر نفر:  ۵۰۰۰ دلار امریکا

فرزندان بین ۱۲ تا ۱۷ سال بازای هر نفر:  ۲۰۰۰ دلار امریکا

فرزندان بالای ۱۸ و والدین بالای ۶۵ بازای هر نفر:   ۵۰۰۰ دلار امریکا

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *