چهارشنبه , 3 خرداد 1396 Wednesday , 24 May 2017

اخذ اقامت و پاسپورت پرتغال

اقامت و شهروندی پرتغال از طریق سرمایه گذاری

یکی از جذاب ترین گزینه ها در مورد برنامه مهاجرت به پرتغال این است که بعد از ۵ سال می توان برای اقامت دائم پرتغال و بعد از ۶ سال برای شهروندی و اخذ پاسپورت پرتغال اقدام کرد . متقاضی اصلی و خانواده متقاضی تنها کافی است که هر دو سال یک بار برای تمدید ویزای طلایی خود تنها دو هفته در پرتغال بمانند. 

مزایای مهاجرت سرمایه گذاری پرتغال

– عدم نیاز به دریافت ویزا برای ورود به پرتغال

– عدم نیاز به دریافت ویزا برای مسافرت به اروپا (کشورهای عضو شینگن)

– زندگی و کار در پرتغال

– امکان اقامت برای اعضای خانواده

– اعطای اقامت دائم بعد از ۵ سال

– اعطای شهروندی بعد از ۶ سال

روشهای سرمایه گذاری

– خرید ملک به ارزش بالای ۵۰۰,۰۰۰ یورو (هر نوع ملکی)

– خرید ملک به ارزش بالای ۳۵۰,۰۰۰ یورو (برای املاک قدیمی با بیش از ۳۰ سال ساخت که واقع در مناطق در حال بازسازی شهر قرار دارند)

– انتقال وجه بالای ۳۵۰,۰۰۰ یورو برای فعالیت های پژوهشی

– انتقال وجه بالای ۲۵۰,۰۰۰ یورو برای فعالیت های هنری و بازسازی میراث فرهنگی

– انتقال وجه بالای ۵۰۰,۰۰۰ یورو برای سرمایه گذاری در سهام و منابع مالی ریسک پذیر

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *